Τάσος Ξιαρχό: «Βλέποντας σήμερα τη συνέντευξη της Μερι αντιλαμβάνομαι πως η συγχώρεση της είναι...»

«Ειλικρινά λοιπόν έσφαλα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: «Βλέποντας σήμερα τη συνέντευξη της Μερι αντιλαμβάνομαι πως η συγχώρεση της είναι...»

Η Μέρι Παππά το μεσημέρι του Σαββάτου 6/11 παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε δεχτεί bullying από τον Τάσο Ξιαρχό καθώς την είχε χλευάσει δημοσίως για τα κιλά της.

Μεταξύ άλλων η νεαρή κοπέλα περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ στο εστιατόριο, ενώ αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Τάσο Ξιαρχό μετά από όλα αυτά. Από την άλλη, ο Τάσος Ξιαρχό μετά από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο ξεκαθάρισε πως θέλει να πάρει τον χρόνο του.

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό

Λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης ο 29χρονος χορογράφος έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram. «Βλέποντας σήμερα τη συνέντευξη της Μερι αντιλαμβάνομαι πως η συγχώρεση της είναι πραγματική και φυσικά και η δίκη μου προσωπική συγνώμη ήταν κάθε άλλο από αληθινή και ειλικρινής.

Επέλεξα να της μιλήσω προσωπικά διότι ήταν μια απολογία που είχα ανάγκη να κάνω σε αυτήν και μόνο. Σύντομα θα βρεθούμε από κοντά και ελπίζω όλη αυτή η λάθος από μέρους μου κατάσταση να βοηθήσει όλους μας να κατανοήσουμε πως τα λάθη είναι για να συγχωρούνται εάν υπάρχει ειλικρίνεια και αλήθεια. Ειλικρινά λοιπόν έσφαλα και συζητώντας μαζί της ηρέμησα και ηρέμησε. Μέρι σε ευχαριστώ…».

Η πρώτη ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram μετά από το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος σχετικά με τον Τάσο Ξιαρχό καθώς η ανάρτηση που είχε κάνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό για μια κοπέλα σχετικά με τα κιλά της στάθηκε η αφορμή να σχολιαστεί αρκετά.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός χορογράφος παραχώρησε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής 5/11 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε επίσης τον λόγο που έσβησε όλες τις αναρτήσεις του και κράτησε μόνο μια.

Πριν από λίγη ώρα, αποφάσισε να κάνει και μια ανάρτηση στο Instagram όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Είμαι καλύτερα.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά «γιατί» και αρκετά ερωτηματικά στο μυαλό σας αλλά θα ήθελα προς το παρόν να πάρω αυτόν τον χρόνο για να ηρεμήσω και να δουλέψω πάνω στον εαυτό μου. Μόνο τότε θα μπορέσω να μιλήσω με καθαρό μυαλό για όσα συνέβησαν. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση.».

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό