Ξέσπασε η Μάρα Μεϊμαρίδη: «Η επιτροπή του J2US θέλει να με διώξει»

«Έχω τις πληροφορίες μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Μάρα Μεϊμαρίδη:  «Η επιτροπή του J2US θέλει να με διώξει»

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βρέθηκε στα παρασκήνια του χθεσινού live του J2US. Μεταξύ άλλων, συνάντησε την Μάρα Μεϊμαρίδη, όπου η ίδια δε δίστασε να αποκαλύψει πως οι πηγές της θέλουν όλη την επιτροπή να επιθυμεί να την διώξει από το σόου του Alpha. Δείτε εδώ τις δηλώσεις της μετά από το μηδέν που πήρε.

Οι δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη

«Για πρώτη φορά ανέβηκα στη σκηνή χωρίς μεταμφίεση και ήταν boring! Δεν μου άρεσε. Μπορεί η Μαρία Μπακοδήμου να μου έβαλε καλό βαθμό αλλά αύριο μπορεί να μου ξαναβάλει».

«Η επιτροπή θέλει να με διώξει! Δεν με αγαπάει! Φυσικά και το πιστεύω αυτό. Έχω και τις πληροφορίες μου… και οι τέσσερις το θέλουν».

Ξέσπασε η Μεϊμαρίδη κατά της Μπακοδήμου - «Θίγεις τη γενιά μου, τους γονείς μου»

Ξέσπασε η Μάρα Μεϊμαρίδη κατά της Μαρίας Μπακοδήμου μετά το 0 που της έβαλε στην βαθμολογία στο J2US. Όπως ανέφερε, δεν την ενόχλησε ο βαθμός, αλλά το γεγονός ότι έθιξε την ίδια, την πατρίδα της και την οικογένεια της.

«Η κριτική επιτροπή είναι εκεί για να κάνει κριτική και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν τραγουδάω για την κριτική επιτροπή, αλλά για τον τηλεθεατή. Δεν με ενδιαφέρει το μηδέν, όμως δεν μπορείς να λες τέτοιες χοντράδες και να θίγεις τη γενιά μου, τη γειτονιά μου, τους γονείς, την πατρίδα μου», είπε αρχικά.

Και στην συνέχεια: «Αλήθεια είναι πως δεν περίμενε κανείς την κριτική της Μαρίας Μπακοδήμου. Κάνεις ένα performance και περιμένεις να βαθμολογηθείς για αυτό, και όχι για το προηγούμενο. Οι κόρες μου μού είπαν να έχω υπόψιν μου ότι δε ζω στην Αμερική. Δε θα το βάλω κάτω».

«Ο κ. Φασουλής έχει ξεχάσει ότι έγινε πλούσιος και διάσημος από αυτή τη συγκεκριμένη περσόνα. Έγραψα την περσόνα για το Φασουλή και δεν το εκτίμησε, βρήκε μίζερη τη Μαίρη Παναγιωταρά;», είπε.