Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω παίξει στο θέατρο τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου»

«Ήταν μία δύσκολη στιγμή να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω παίξει στο θέατρο τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, παραχώρησε δηλώσεις η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις πιο έντονες στιγμές που βίωσε στη καριέρα της.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

«Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο πράγμα», είπε για την εμπειρία της στη σκηνοθεσία, καθώς φέτος σκηνοθετεί την παράσταση Good People. «Ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι το έχεις ζυγίσει καλά. Νομίζω ότι η εμπειρία βοηθάει, το κοινό θα κρίνει το αποτέλεσμα».

«Έχει συμβεί να αρρωστήσω πάνω στην σκηνή ή να παίζω άρρωστη. Δεν μπορούσα να διακόψω με τίποτα. Ήταν μία δύσκολη στιγμή να παίξω με πυρετό. Έχω παίξει στο θέατρο τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου. Είναι περίεργο για τη δουλειά μας ότι είσαι αναγκασμένος να παίζεις.

Εκείνη την ώρα επειδή ήταν φρέσκο το γεγονός δεν το αισθάνθηκα έντονα», είπε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο θέατρο.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Πέτρο Φιλιππίδη: «Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να...»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 24/10 καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα, τη σχέση με τον Φάνη Μουρατίδη αλλά και τα θεατρικά της σχέδια.

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια δεν δίστασε να μη ρωτήσει την ηθοποιό για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη – ήταν μία από τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας – και το αν νιώθει δικαιωμένη.

Από την άλλη η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη (η δικαίωση). Πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και τότε θα μπορέσω να σου απαντήσω».

Η ηθοποιός στη συνέχεια ευχαρίστησε την Ναταλία Γερμανού για τον τρόπο που χειρίστηκε με τους συνεργάτες της το θέμα με το ελληνικό #metoo.