Νάντια Μπουλέ: Δημοσίευσε μιας άκρως τρυφερή φωτογραφία με την τρεισήμισι μηνών κορούλα της

«Ο έρωτας, ο ανυπέρβλητος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: Δημοσίευσε μιας άκρως τρυφερή φωτογραφία με την τρεισήμισι μηνών κορούλα της

Η Νάντια Μπουλέ πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτή τη περίοδο καθώς πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αλλά και παρουσιάστρια αποφάσισε πως είχε έρθει ο καιρός να επιστρέψει και στην τηλεόραση.

Πλέον, την βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή «DOT». Μπορεί ως νέα μητέρα αλλά και με πολλές υποχρεώσεις επίσης, να μην έχει τόσο χρόνο αλλά η ίδια δεν διστάζει να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό έγινε και σήμερα, αφού φωτογράφισε την κόρη της φορώντας ένα κόσμημα το οποίο γράφει το όνομα της, που είναι Σεμέλη. «Ο έρωτας, ο ανυπέρβλητος», έγραψε η Νάντια Μπουλέ στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ

Ανάρτηση Νάντιας Μπουλέ

"Παρακαλώ κατεβάστε το" - Διαψεύδει την φήμη που κυκλοφόρησε για την ίδια

Να διεψεύσει μια φήμη που κυκλοφόρησε πρόσφατα για την ίδια θέλησε η Νάντια Μπουλέ. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με ένα tweet.

Η ίδια λοιπόν απάντησε ένα δημοσίευμα που την ήθελε να χάνει οκτώ κιλά μέσα σε 15 ημέρες, κάτι που είναι σχεδόν ουτοπικό, ωστόσο το κορμί της παραμένει φοβερό και μετά την γέννα. Για αυτό και η Νάντια Μπουλέ ζήτησε στην ιστοσελίδα που το είχε αναπαράγει να κατεβάσει το συγκεκριμένο άρθρο.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ

«Με συγχωρείτε, αλλά δεν ισχύει αυτό που γράφετε! Ούτε έχασα 8 κιλά σε 15 μέρες και δεν ακολούθησα και αυτό το πρόγραμμα. Παρακαλώ, κατεβάστε το».

 Νάντια Μπουλέ ανάρτηση