Σοβαρό ατύχημα για τον Νίκο Μπάρκουλη στο live του J2US - Τι συνέβη

Η αποκάλυψή του στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοβαρό ατύχημα για τον Νίκο Μπάρκουλη στο live του J2US - Τι συνέβη

Στο Happy Day βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (8/11) ο Νίκος Μπάρκουλης και η Εβελίνα Νικόλιζα. Οι ίδιοι μίλησαν για την συμμετοχή τους στο φετινό J2US ενώ ο πρώτος αποκάλυψε πως είχε κι ένα ατύχημα στο live του Σαββάτου (6/11).

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εισέβαλε στο πλατό κρατώντας στα χέρια της μια τούρτα, καθώς η Εβελίνα είχε τα γενέθλιά της.

Αναφορικά με το ατύχημά του, ο Νίκος Μπάρκουλης δήλωσε: «Κάθε Σάββατο ψιλοτρέχουμε, ήθελα να κατεβώ πολύ γρήγορα τις σκάλες και τις κατέβηκα… πολύ γρήγορα. Έπαθα κάκωση στο πόδι».

Η αποκάλυψη του Νίκου Μπάρκουλη για το ατύχημά του στο J2US

«Δεν ήξερα ότι έχω αδελφή» - Επική ατάκα του Νίκου Μπάρκουλη μπροστά στην κάμερα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Νίκος Μπάρκουλης μετά το live του J2US, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αδερφή του, αποκαλύπτοντας πως μέχρι τώρα δεν γνώριζε καν την ύπαρξή της.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, ρώτησε τον Νίκο Μπάρκουλη για τις δηλώσεις της αδερφής του, Βίκυς Μπάρκουλη υπέρ του Νίκου Μουρατίδη στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τη μητέρα του, Μαίρη.

«Ποια; Ποια; Δεν ξέρω τι μου λες. Δεν ξέρω την κοπέλα. Εγώ δεν ξέρω για ποια μου λες τώρα. Θες να μου πεις πληροφορίες, αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ, κάτι;

Έχει κόρη; Δεν το ήξερα, συγγνώμη. Με πιάσατε αδιάβαστο. Δεν ήξερα ότι έχω αδελφή», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης.