Χαρές στο σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου

Οι υπέροχες αναρτήσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου

Μέσα από αναρτήσεις που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης και η αγαπημένη του σύζυγος, Δώρα Δημητροπούλου, θέλησαν να ευχηθούν στον γιο τους, Χάρη για τα 16α γενέθλιά του.

Μάλιστα, οι ευτυχισμένοι γονείς δε δίστασαν να μοιραστούν για πρώτη φορά με τους διαδικτυακούς τους φίλους, φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται το πρόσωπο του γιου της, συνοδεύοντάς τες με πολύ τρυφερά μηνύματα, ενώ πριν από λίγο καιρό έκλεισε τα 18 ο μεγάλος τους γιος.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό ο τραγουδιστής να έχει ταλαιπωρηθεί με όλα όσα γίνονται με την κόντρα του με τον ΣΚΑΪ και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ωστόσο ο ίδιος δείχνει καθημερινά πως η οικογένειά του είναι πάνω απ 'όλα.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου για τον γιο τους

«Harry’s Sweet 16! Το πιο γλυκό παιδί του κόσμου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσαλίκης.

Από τη μεριά της, η Δώρα Δημητροπούλου, έγραψε: «Λουλούδι μου, αγόρι μου όμορφο .. Ήρθες σα φως μέσα στο σκοτάδι που είχε η ψυχή μου πριν 16 χρόνια .. Και τα καταφέραμε .. Σε λατρεύω».

Το πάρτι για τα γενέθλια του Γιώργου Τσαλίκη

Η 25/10 για τον Γιώργο Τσαλίκη ήταν άκρως ιδιαίτερη μέρα καθώς ο γνωστός τραγουδιστής είχε τα γενέθλιά του. Όπως ήταν λογικό ο ίδιος θέλησε να το γιορτάσει μαζί με κάποιους στενούς φίλους αλλά και συγγενείς ενώ από την άλλη η διαμάχη με τον ΣΚΑΪ καλά κρατεί.

Μάλιστα, το θέαμα στο σπίτι του ήταν άκρως εντυπωσιακό μιας και ο στολισμός αλλά και όσα φορούσε μέσα από το κοστούμι του θύμιζαν τον Superman.

Ο Γιώργος Τσαλίκης λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο Lido στο Κολωνάκι έχει πολύ ανεβασμένη διάθεση και έκανε ένα διάλειμμα από τις πρόβες του για να γιορτάσει την προσωπική του "Πρωτοχρονιά".

Τσαλίκης - Γενέθλια

Τσαλίκης - Αναρτήσεις