Μαρία Μπακοδήμου: "Περνά καλά! Εύχομαι..." - Το σχόλιό της για το ταξίδι Βανδή και Μπισμπίκη στην Ρώμη

Έντονη η αμηχανία της στον αέρα του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Μπακοδήμου:

Λίγο μετά το τέλος του live του J2US το Σάββατο (6/11), η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ταξίδι της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στην Ρώμη.

Η παρουσιάστρια μίλησε την ίδια στιγμή και για το δικό της ταξίδι στο Άμστερνταμ, όπου μένει τον τελευταίο καιρό ο γιος της λόγω σπουδών, ενώ απάντησε και για την Μάρα Μεϊμαρίδη.

Το σχόλιο της Μπακοδήμου για Βανδή - Μπισμπίκη

«Ήταν μία υπέροχη εβδομάδα, πήγα να δω τον μικρό μου γιο και ήρθε και ο μεγάλος που είχε γενέθλια και τα γιορτάσαμε εκεί… Συγκινήθηκα πολύ! Δεν φανταζόμουν πως θα ήταν, αν έφευγαν τα παιδιά».

Για το μηδέν που έβαλε στη Μάρα Μειμαρίδη: «Πέρασε μία βδομάδα, δεν έχω να σχολιάσω, το είπα… είναι άχαρο να το ξαναπώ. Είναι περίεργο. Δεν μετανιώνω το μηδέν που έβαλα στην Μάρα».

Αναφορικά με το ταξίδι της Δέσποινας στη Ρώμη με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Η Ρώμη είναι μία ωραία πόλη και εύχομαι σε όλους μας να βρεθούμε όταν θα έχει καλό καιρό».

Η δημοσιογράφος μάλιστα ρώτησε την Μαρία Μπακοδήμου: «Θα θέλατε να ζήσετε έναν παρόμοιο έρωτα σαν αυτό της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη;» με εκείνη να απαντά: «Με βάζετε εμένα τώρα σε μία τύπου παγίδα να πω για τη Δέσποινα, ο καθένας μας να είναι ευτυχισμένος και να περνά καλά…»!

Έκραξαν Βανδή για Μπισμπίκη - «Δεν γίνεται το βράδυ να γελάς και όταν σε ρωτάνε στο αεροδρόμιο να...»

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι στις εκπομπές το ταξίδι που έκαναν στην Ρώμη η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και η επιστροφή τους πίσω στην Ελλάδα, καθώς η κάμερα τους "τσάκωσε" την ώρα που έβγαιναν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη.

Ωστόσο, μια ημέρα αργότερα στον αέρα του J2US, όταν ο Νίκος Κοκλώνης της έκανε μια αφιέρωση όλο νόημα για την σχέση της, εκείνη γέλασε και φαινόταν να περνάει καλά.

Ο Κώστας Τσουρός λοιπόν, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, έκραξε την Δέσποινα Βανδή για τις δυο εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις της με αφορμή τον σύντροφό της.

«Δεν γίνεται το βράδυ στο J2US ο Νίκος Κοκλώνης να σου βάζει το amore amore και εσύ γελάς και χαίρεσαι και όταν σε ρωτάει μία συνάδελφος στο αεροδρόμιο να λες δεν πας καλά» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Εκείνη τη στιγμή έδειξαν αιφνιδιασμένοι, αλλά έχω την αίσθηση ότι η απάντηση της Δέσποινας ήταν χιουμοριστική. Ήταν πολύ έξυπνος ο τρόπος για να σπάσει ο πάγος. Από την άλλη, αναρωτιέμαι από τη στιγμή που έχει παίξει θέμα ότι αναχωρούν για Ρώμη, δεν υπήρχε κάποιος να τους ενημερώσει;» αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.