Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Είναι μια ιστορία, που με έχει στενοχωρήσει και θέλω να τελειώσει»

«Δεν μου χρειάζεται κάτι τόσο οδυνηρό για να καταλάβω τι μου γίνεται»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Είναι μια ιστορία, που με έχει στενοχωρήσει και θέλω να τελειώσει»

Καλεσμένη στο The2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (9/11) η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της αλλά και στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή της, μετά τον γάμο.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Ζουγανέλη

«Ο γάμος είναι είναι ένα καινούριο statement στη ζωή μου. Το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου, να μάθω τα όριά μου, το απολαμβάνω».

Για το Voice, στο οποίο επέστρεψε πριν μερικές μέρες για μια guest εμφάνιση: «Παλιότερα σε άλλες προτάσεις και σαν σκέψη δεν ήθελα. Όταν ήρθε το συγκεκριμένο στη ζωή μου ήμουν θετική. Φοβήθηκα τη μεγάλη έκθεση και από εκεί που ένιωθα ότι δεν ενοχλούσα ξαφνικά θα έμπαινα στα σπίτια των ανθρώπων και θα ήμουν εκεί.

Τελείωσε αυτή ιστορία, πέρασα πολύ ωραία αλλά επιστρέψαμε σε μία κανονικότητα και η δουλειά μου μου έλειψε».

Για την καραντίνα: «Δεν μου χρειαζόταν αυτό κι έχω μυηθεί στο να ψάχνω πράγματα του εαυτού μου και πάντα με εκπλήσσει. Δεν μου χρειάζεται κάτι τόσο οδυνηρό για να καταλάβω τι μου γίνεται. Ταράχτηκα πολύ την πρώτη φορά, δεν μου άρεσε καθόλου και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Είχα θυμώσει με αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο στην καραντίνα και που καθάριζαν τα σπίτια τους. Μετά ηρέμησα, Μετά έμεινα αναγκαστικά με τον εαυτό μου, είδα κάποια πράγματα και ξεκουράστηκα… Είναι μια ιστορία, που πραγματικά με έχει στενοχωρήσει και θέλω να τελειώσει αυτό το πράγμα».

Η απάντησή της στις φήμες που την θέλουν έγκυο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στον Νίκο Συρίγο απαντώντας μεταξύ άλλων στις φήμες περί εγκυμοσύνης, μιλώντας επίσης και για το σύζυγό της ο οποίος πρόσφατα ξεκαθάρισε την κατάσταση για το... μωρό που περιμένουν.

«Δεν ξέρω γιατί το θέμα με το αν είμαι έγκυος έχει προκαλέσει τόσο εντύπωση. Επειδή ήμουν εργένισσα πιστεύουν ότι παντρεύτηκα για κάποιο τέτοιο λόγο; Μπορεί και για αυτό… Όταν γράφονται τέτοια πράγματα αρχίζουν ανακυκλώνονται και μετά θεωρείται δεδομένο. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Και αρκούδα να ήμουν θα είχα γεννήσει. Λένε ότι είμαι έγκυος εδώ και 150 χρόνια, δεν γίνεται, κάπου θα είχε εμφανιστεί αυτό το πλάσμα», είπε και ξέσπασε.

Όσο για τον σύζυγό της είπε: «Η ζηλίτσα στο γάμο είναι τρόπος εκδήλωσης του έρωτα», με αφορμή παλιότερη δήλωση του που είχε σχολιάσει πως «την ζηλεύω την Ελεωνόρα, μακάρι να με ζήλευε και αυτή».