"Είστε εμετός!" - Οργισμένη η Ιωάννα Τούνη με όσα ακούγονται για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Τι συνέβη ακριβώς

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Δεν μασάει τα λόγια της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει θέση στα προσωπικά της media (όπως είχε κάνει και για το ροζ βίντεο) κι έχει διαψεύσει διάφορες ειδήσεις που κυκλοφορούν κατά καιρούς και αφορούν το όνομά της. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που θέλουν την Ιωάννα Τούνη να βάζει τέλος στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και εννοείται πως η γνωστή influencer δεν θα το άφηνε έτσι.

Μετά τη διπλή τους αποχώρηση από το J2US, όπου η ξανθιά influencer έφυγε εκτάκτως για λόγους υγείας, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να περνάει κρίση.

Κάτι που διέψευσε πανηγυρικά η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο με το αγόρι της! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψε χθες για τη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του. Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά, με την Ιωάννα να σχολιάζει πάνω στη φωτογραφία: «Μερικοί δημοσιογράφοι είστε εμετός».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρισμός

Οι δυο γυναίκες που συζητάνε για τη θέση της Τούνη στο J2US

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, η πρώτη γυναίκα που λέγεται πως θα πάρει την θέση της είναι η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία έκανε μια guest εμφάνιση στο πρώτο live του show. Ενώ, η δεύτερη είναι η Λάουρα Νάργες η οποία αποχώρησε από το The Voice μετά από δική της απόφαση και είναι και καλή φίλη του Νικηφόρου.