Για αυτό το λόγο χώρισαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik! Βγήκαν όλα στην φόρα...

«Κάποια στιγμή...» η εξομολόγηση της στον αέρα του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Για αυτό το λόγο χώρισαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik! Βγήκαν όλα στην φόρα...

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία για πρώτη φορά ξεκαθάρισε την σχέση της με την Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας το λόγο που έφυγε από το GNTM και χάλασαν οι σχέσεις τους. Επίσης, εξομολογήθηκε το λόγο που χώρισε από τον σύντροφό της, Snik όπως αποκλειστικά στο Youweekly σας είχαμε αποκαλύψει, με τον οποίο και συγκατοικούσαν - δείτε το σπίτι που έμεναν.

Για αυτό το λόγο χώρισαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik

«Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν… Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει επειδή πρέπει να έγινε κάτι κακό αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Μένει η αγάπη κι η εκτίμηση, δεν αλλάζει η αγάπη και τα συναισθήματα. Φυσικά κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι τρυφερές ευχές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Snik

Τι κι αν όλα δείχνουν πως ο χωρισμός είναι οριστικός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Snik για την ονομαστική του εορτή με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και μπορεί να αρπάζεται κάθε φορά που οι δημοσιογράφοι της κάνουν κάποια ερώτηση για τον Snik, ωστόσο η Ηλιάνα δείχνει πως έχει ακόμα άριστες σχέσεις με τον Snik παρόλο που οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Έτσι, ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τον Snik, και έγραψε: «Χρόνια πολλά Σνίκαρε, πάντα στην καρδιά μου».