«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τζέιμς Καφετζής υπάρχει στην τηλεόραση»

Απίστευτο "καρφί" για τον πρώην παίκτη του Survivor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τζέιμς Καφετζής υπάρχει στην τηλεόραση»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης (10/11) η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Τζέιμς Καφετζή στο J2US, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον Τζέιμς Καφετζή

«Νομίζει ότι όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από αυτόν. Εντάξει, εμένα δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του Τζέιμς από την αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει στον χώρο της τηλεόρασης.

Το πιο ακριβό δώρο που έχω δεχθεί είναι μια τσάντα από το Μιλάνο. Ξέρω ότι είναι ακριβή. Είμαι με έναν άνθρωπο εδώ και ενάμισι, έχω μια σχέση που είμαστε στο on – off. Αν δεν υπάρχει βέρα όμως δεν λέμε ότι έχουμε σχέση», είπε χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η καταγγελία της Ελέτσι για τον Αλέξη Παππά

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά και το νέο του ρόλο, αυτόν του εργένη στο The Bachelor 2, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως όσο βρισκόντουσαν και οι δυο στο Survivor 4, την είχε φλερτάρει έντονα.

«Με τον Αλέξη κάναμε συζητήσεις γύρω από τη φωτιά. Με κοιτούσε στο επίμαχο σημείο, μου έλεγε διάφορα πράγματα. Αν είμαι ελεύθερη και πως θα μου φαινόταν να κάνω σχέση εκεί. Φαινόταν ελεύθερος. Του είχα πει και εγώ εκτός κάμερας ότι “επειδή είμαι πιο τρελή από σένα αν κάνεις κίνηση ή πεις κάτι μπροστά στην κάμερα, θα μπει χέρι”. Δε θα μπορούσα να τον δω διαφορετικά.

Ο Άλεξ καλά το πάει το έργο, ξέρει να παίζει τις γυναίκες. Μιλάει άπταιστα ελληνικά, αλλά πραγματικά θέλω να μάθω ποιος είναι αυτός ο σεναριογράφος που τα γράφει αυτά και κάθεται και τα λέει. Είναι λίγο αστείο» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον Αλέξη Παππά που φιλάει την μια παίκτρια μετά την άλλη στο Bachelor.