Θρήνος για τη Σάσα Σταμάτη

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τη Σάσα Σταμάτη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (11/11) η Σάσα Σταμάτη, η οποία αναφέρθηκε στον αγαπημένο της φίλο, Χρήστο Κυριαζή που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/11) μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη για τον Χρήστο Κυριαζή

«Ήταν φίλος μου, τον γνώρισα μετά το λύκειο. Κάναμε κολλητή παρέα μαζί και με τη σύντροφό του τη Σοφία. Του άρεσε που ήμουν χύμα, γιατί ήταν αντισυμβατικός και πολύ ροκ. Μου έλεγε “Σάσα προχώρα, να είσαι ο εαυτός σου”. Έχουμε μεγαλώσει με τα τραγούδια του. Για το βίντεο κλιπ, με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου είπε βάλε ρούχα στο αμάξι και πάμε να το γυρίσουμε. Ήμουν εγώ, αυτός και ο καμεραμάν.

Οι φίλοι το γνωρίζαμε. Όλα έγιναν γρήγορα, μέσα σε ένα χρόνο. Μίλησα με τη Σοφία η οποία είναι συντετριμμένη. Μακάρι κάθε άντρας να είχε δίπλα του μια Σοφία. Ήταν φύλακας άγγελος του, αλλά δεν ήθελε να φαίνεται», είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή

Θλίψη έχει σκορπίσει εδώ και κάποιες ώρες η είδηση πως ο αγαπημένος τραγουδιστής, Χρήστος Κυριαζής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Οι συγγενείς του και οι φίλοι του από τον καλλιτεχνικό χώρο δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως "έφυγε" ο Χρήστος Κυριαζής, ενώ σύμφωνα με τον Χρήστο Μενιδιάτη, η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή ήταν να "φύγει" ήσυχα στο σπίτι του, όπως και έγινε.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 12:00, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.