«Ο Γιώργος Μαυρίδης δε θεωρείται παρουσιαστής» - Απρόσμενο "άδειασμα" από τη Φαίη Σκορδά

«Έχει τεράστιο έργο στη Θεσσαλονίκη και δεν είναι η ψωνάρα που λέει είμαι παρουσιαστής»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο Γιώργος Μαυρίδης δε θεωρείται παρουσιαστής» - Απρόσμενο

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε το πρωί της Πέμπτης (11/11) στην εκπομπή Πρωινό και ενοχλήθηκε σε ερώτηση που του έγινε για τον Σάκη Τανιμανίδη. Αμέσως μετά τη συνέντευξη, η Φαίη Σκορδά δε δίστασε να πετάξει μία απρόσμενη ατάκα για τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει δείξει πως δε δέχεται καμία ερώτηση για τον Σάκη Τανιμανίδη και μάλιστα πριν μερικούς μήνες δε δίστασε να τα βάλει on air με την Κατερίνα Καραβάτου για το συγκεκριμένο θέμα.

H ατάκα του Γιώργου Μαυρίδη και το σχόλιο της Φαίης Σκορδά

«Μετά από τόσο καιρό, μετά από τόσα χρόνια, θα ήθελες να κάνεις ένα remake με τον Γιώργο και τον Σάκη;», ρώτησε ο Γρηγόρης Μπάκας τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Να σου κάνω μια ερώτηση; Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ», απάντησε ο παρουσιαστής εμφανώς ενοχλημένος.

Η Φαίη Σκορδά αμέσως μετά το βίντεο, είπε: «Η απάντηση υπάρχει. Γιατί ο Σάκης Τανιμανίδης έχει μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία, είναι παρουσιαστής. Γι’ αυτό τον λόγο γίνονται περισσότερο ερωτήσεις στον Μαυρίδη. Δεν θεωρείται ο Γιώργος Μαυρίδης παρουσιαστής. Ο Τανιμανίδης όμως θεωρείται παρουσιαστής και γι’ αυτό τον λόγο προφανώς γίνεται αυτή η ερώτηση.

Ο Μαυρίδης με τα χρόνια έχει αποδείξει με τις πράξεις τους και με αυτά που έχει κάνει, έχει αποδείξει ποιος είναι. Είναι ένα παιδί πολύ καλό, αυτά που λέει τα πιστεύει, έχει τεράστιο έργο στη Θεσσαλονίκη και δεν είναι η ψωνάρα που λέει είμαι παρουσιαστής».

«Δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Απλές Κουβέντες ήταν το βράδυ της Τρίτης (4/10) ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εκπομπές που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό, τονίζοντας πως καμία από αυτές δεν κόπηκε.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε και για το τελευταίου του πρότζκετ, Into The Skin, για το οποίο είχε κλείσει μόνο 4 επεισόδια.

«Δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου. Δεν είναι κάτι που το λέω εγώ αλλά έτσι έχει γίνει. Κάνουμε το World Party, πετυχημένο πρότζεκτ, το κλείσαμε, τελείωσε. Κάνουμε Τον Δρόμο. Ορίζουμε 15 επεισόδια. Το κάνουμε, κλείνουμε πανέμορφα με αρχή, μέση και τέλος.

Στο Beat Buzzer έκανα 14, 15 επεισόδια και το κλείσαμε. Για το Into The Skin είπα από την αρχή πως θα κάνω τέσσερα επεισόδια. Το είπα εγώ, το κανάλι, όλοι. Έδωσα συνεντεύξεις και είπα πως θα κάνω τέσσερα επεισόδια. Και το επόμενο πρότζεκτ που ξανακάνω τώρα πάλι τέσσερα επεισόδια θα έχει.

Σε κάθε εκπομπή που έχω κάνει μετά το World Party, μαντέψτε τι έχει γίνει… Γράφεται ότι κόπηκα! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό. Είναι αστείο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.