Το αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωϊνιάτικα - «Με την Αννίτα Πάνια χωρίσαμε»

Με ποια φίλη της δεν μιλάει πια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωϊνιάτικα - «Με την Αννίτα Πάνια χωρίσαμε»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα έκανε η Γιούλη Ηλιοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την Αννίτα Πάνια και τις σχέσεις που έχουν σήμερα, πολλά χρόνια μετά την "εμπορική κόντρα" που είχαν.

«Με την Αννίτα Πάνια δεν βγήκαμε ποτέ στον αέρα μαζί. Ήμασταν φίλες, όπως ξέρετε, είναι γνωστό αυτό, και μετά χωρίσαμε. Έκανε εκείνη τη δική της εκπομπή κι εγώ τη δική μου», είπε αρχικά.

Για αυτό το λόγο δεν μιλάνε πλέον Ηλιοπούλου - Πάνια

Και συμπλήρωσε, μετά τα άσχημα νέα που έγιναν γνωστά για την παρουσιάστρια: «Ήμασταν φίλες πριν ξεκινήσουν οι εκπομπές. Όλο αυτό δημιουργήθηκε γιατί παίζαμε απέναντι, εκείνη στο Star κι εγώ στον ΣΚΑΙ, ήταν φυσικό να δημιουργηθεί αυτή η κόντρα, η οποία προφανώς αποδείχτηκε εμπορική γιατί και οι δύο είχαμε πάρα πολύ υψηλά νούμερα».

Η αποκάλυψη της Πάνια για το γάμο της με τον Καρβέλα

Πρεμιέρα στο OPENtv με τη νέα της εκπομπή "Ανοιχτά", έκανε η Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης 21/10. Καλεσμένη της ήταν η Άννα Βίσση, κολλητή της φίλη και πρώην σύζυγός του... πρώην συζύγου της, Νίκου Καρβέλα. Οι δυο γυναίκες μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε και για το γάμο της με τον ερμηνευτή - στιχουργό. Όπως έκανε γνωστό, δεν πέρασε καθόλου καλά στο μυστήριο, αφού ένιωσε πως παντρευόταν εκείνη και όχι τον πατέρα του παιδιού της.

«Θέλω να σου θυμίσω κάτι. Εμφανίζεται στο σπίτι και μου έφερε κάτι βέρες, που αγόρασες εσύ και λέω τι είναι αυτό πανηγύρι που μου ετοιμάζουν; Ήταν και τεράστιες και μου λέει να στην φορέσω για να παντρευτούμε και το πήραμε με την Αννούλα. Μετά έγινε του κουτρούλη ο γάμος, που στον γάμο μου παντρευόσουν πιο πολύ εσύ παρά εγώ.

Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου, ένιωθα τόσο κομπλεξικά και χάλια με αυτό. Με ενοχλούσαν και τα παπούτσια και αισθανόμουν ότι ήμουν κάτι ντυμένη. Η Άννα να τραγουδά και να χαίρεται τόσο με αυτό που μου συμβαίνει. Κι η Σοφία τρελαμένη κι έλεγα γιατί να μου συμβαίνει αυτό; Το ήθελα μέσα μου αλλά πιο πολύ νιώθω ότι παντρεύτηκα εσένα παρά τον Νίκο», εξομολογήθηκε μετά το γράμμα που έδωσε στην Άννα Βίσση και έβαλε τα κλάματα.