«Μετά το Survivor με τον πατέρα μου δεν...» - Η αποκάλυψη του Κονδυλάτου στον αέρα του ΑΝΤ1

«Τον ενόχλησε ότι μετέπειτα όταν πήρα εγώ κάποια δημοσιότητα είπα ότι....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μετά το Survivor με τον πατέρα μου δεν...» - Η αποκάλυψη του Κονδυλάτου στον αέρα του ΑΝΤ1

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής μίλησε για τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το ελληνικό metoo, αλλά και για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα 11/11 με τον πατέρα του.

«Υπήρξα ένα παιδί που έχω δει να συμβαίνουν μπροστά μου κάποια πράγματα που μπορούν να ενταχθούν σε αυτό που λέγεται κακοποίηση. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό γιατί υπάρχουν κάποια θέματα που αναμένω να λυθούν. Έχουν να κάνουν με κάποια νομικά ζητήματα, σε σχέση με την αδελφή μου».

Οι σχέσεις το Κονδυλάτου με τον πατέρα του

«Ο πατέρας μου αποφάσισε ότι δεν θέλει να μου μιλάει. Μετά το Survivor δεν έχουμε ξαναμιλήσει καθόλου. Έχω προσπαθήσει να μιλήσω μαζί του γιατί έπρεπε να τον πάρω και τηλέφωνο για κάποια νομικά ζητήματα και μιλάμε μέσω του λογιστή μου και των δικηγόρων. Τον ενόχλησε ότι μετέπειτα όταν πήρα εγώ κάποια δημοσιότητα είπα ότι δεν ήταν καλός πατέρας, που θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτό ήταν και κομπλιμέντο για την συγκεκριμένη περίσταση. Δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ κάτι, να τον πιέσω», εξομολογήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Άγριος τσακωμός Σκορδά - Κονδυλάτου στον αέρα του Πρωινού

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε αμέσως τις ερωτήσεις για το γεγονός με τις δηλώσεις του, λέγοντας: «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεις και συνέχεια και δεν κάθεσαι να το στρογγυλέψεις, να το σκεφτείς και να το μαλακώσεις».

Τότε ο σχεδιαστής απάντησε: «Όταν δίνεις μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, μιλάς μία ώρα και γίνεται μοντάζ που πρέπει να βγει 1,5 λεπτό, παραμορφώνονται τα λόγια σου. Δεν έγινε επίτηδες από εσάς. Είπα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη και κυρίως για τη νομοθεσία να γίνει πιο αυστηρή. Με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε αυτούς τους ανθρώπους και να γίνει και πιο ελαστική με τα θύματα».

«Ναι, αλλά από τη μία λες αυτό και από την άλλη λες “πώς είναι δυνατόν να το θυμηθούν 300 άτομα;”» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας. «Είπα και γι’ αυτό, απλά δεν το βάλατε. Και δεν σας κατηγορώ» ανταπάντησε.

«Έδωσες συνέντευξη και μίλησες και σε άλλες εκπομπές… Γι’ αυτά που σχολιάστηκες ήταν και σε άλλες εκπομπές» πρόσθεσε η παορυσιάστρια με τον Περικλή Κονδυλάτο να αναφέρει: «Ενώ με πήραν όλα τα κανάλια, στη δική σας εκπομπή ήθελα να έρθω γιατί με τη δική σας έγινε μία παρανόηση. Σας εκτιμώ πάρα πολύ και ξέρω καλά πόσο με έχετε στηρίξει».

«Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες;» είπε έξαλλη η Φαίη Σκορδά συνεχίζοντας «Τα έχω μπροστά μου, μην με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία».