Άννα Παυλίδου: Τρελά ερωτευμένη η Σταρ Ελλάς 2021

Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Παυλίδου: Τρελά ερωτευμένη η Σταρ Ελλάς 2021

Πριν από λίγο καιρό, η Άννα Παυλίδου αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς 2021 στα Καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν με παρουσιάστρια την Γκαλένα Βελίκοβα και κριτή, την πρώην εστεμμένη Μαντώ Γαστεράτου.

Η Άννα Παυλίδου θα είναι και η κοπέλα που σε λίγο καιρό πρόκειται να εκπροσωπήσει την χώρα μας στα Μις Κόσμος. Η εντυπωσιακή κοπέλα είναι μόλις 22 χρονών και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι και τρελά ερωτευμένη με τον αγαπημένο της σύντροφο.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα στα social media από τα ταξίδια του στο Αμπού Ντάμπι καθώς και στη Σαντορίνη.

Ο σύντροφος της Άννας Παυλίδου

Λίγα λόγια για την Άννα Παυλίδου

Αν και μόλις 22 ετών, η Άννα Παυλίδου φαίνεται πως ήξερε πολύ καλά τι θέλει να κάνει και μάλιστα ήδη είναι επιχειρηματίας αφού είναι ιδιοκτήτρια gastrobar στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης απ’ όπου και κατάγεται αλλά και ενός vegeterian fast food με το αγαπημένο street food της ανατολής, το φαλάφελ, το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Η Μαντώ Γαστεράτου ήταν κριτής του διαγωνισμού και ανέφερε ότι «τα καλλιστεία δεν θέλουμε να σβήσουν, μέσα από αυτά άνοιξαν πόρτες στη δουλειά» , ενώ πρόσθεσε πως το μεγαλύτερο στέμμα για την ίδια είναι ο γιος της.

Η Μάρθα Παπαχρυσάνθου, εκπρόσωπος των Καλλιστείων, έκλεισε με μια σύνοψη της ιστορίας του διαγωνισμού. Μάλιστα, στην σημερινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» οι τρεις νικήτριες εμφανίστηκαν στο πλατό.