Άννα Παυλίδου: Αυτή είναι η φετινή Σταρ Ελλάς που "μάγεψε" τους κριτές με την εντυπωσιακή εμφάνισή της

Η πρώτες δηλώσεις στο Mega Καλημέρα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άννα Παυλίδου: Αυτή είναι η φετινή Σταρ Ελλάς που

Η χθεσινή διοργάνωση για τη νέα Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς ήταν άκρως φαντασμαγορική καθώς στο τιμόνι της παρουσίασης ήταν η Γκαλένα Βελίκοβα.

Μεταξύ άλλων η κοπέλα που κατάφερε να αναδειχτεί Σταρ Ελλάς, ήταν η Άννα Παυλίδου η οποία αναμένεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Μις Κόσμος» σε περίπου ένα μήνα.

Η Μαντώ Γαστεράτου ήταν κριτής του διαγωνισμού και ανέφερε ότι «τα καλλιστεία δεν θέλουμε να σβήσουν, μέσα από αυτά άνοιξαν πόρτες στη δουλειά» , ενώ πρόσθεσε πως το μεγαλύτερο στέμμα για την ίδια είναι ο γιος της.

Η Μάρθα Παπαχρυσάνθου, εκπρόσωπος των Καλλιστείων, έκλεισε με μια σύνοψη της ιστορίας του διαγωνισμού. Μάλιστα, στην σημερινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» οι τρεις νικήτριες εμφανίστηκαν στο πλατό.

Η εμφάνιση των κοριτσιών στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»

Βγήκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αποκάλυψε στην Μελέτη ότι χώρισε οριστικά

Δεν χώρισε για τα καλά μόνο πολύ γνωστή τραγουδίστρια, αλλά ακόμη ένα πρόσωπο στο χώρο της showbiz. Μάλιστα, το επιβεβαίωσε στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, μιλώντας μέσω live σύνδεσης με την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία αυτή την περίοδο έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της. Το τελευταίο διάστημα με τον επιχειρηματία - δείτε τον εδώ - είχαν ζήσει κάποιες διακυμάνσεις στη σχέση τους

«Είμαι μόνη μου, είμαι πολύ καλά. Έχω επικεντρωθεί στα επαγγελματικά μου γιατί είμαι 25 χρονών και πρέπει να κάνω αυτό αυτή τη στιγμή. Μετά τα 30 μπορεί να ξαναμιλήσουμε να σας πω που μπορεί να επικεντρωθώ. Σίγουρα ένας χωρισμός δε σημαίνει ότι έγινε απαραίτητα για επαγγελματικούς λόγους. Ο άνθρωπος πριν με γνωρίσει ήξερε τι κάνω στη ζωή μου δεν είναι ότι ήμασταν μαζί και ξαφνικά έγινα μοντέλο. Και φυσικά δεν ήταν αυτός ο λόγος» είπε η Ιωάννα Μπέλλα.