Μαριάννα Τουμασάτου: "Δεν κάνανε κάποιο σίριαλ που..." - Ο λόγος που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1

"Επαγγελματίας είμαι"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαριάννα Τουμασάτου:

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε το πρωί της Παρασκευής (12/11) η Μαριάννα Τουμασάτου. Η γνωστή ηθοποιός που έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αναφέρθηκε και στην αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις της Τουμασάτου για την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1

«Λίγο πριν κάνω παιδί με τον Αλέξανδρο δεν έκανα τηλεόραση για να ξεκουραστώ και να χαρώ την κόρη μου. Δεν μου επέβαλλε κανένας να γίνω ηθοποιός, εγώ το ήθελα. Ο Αποστόλης Τότσικας είναι “απατεώνας” στα γυρίσματα, είναι υπέρτατο πειραχτήρι. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια αύρα μονόχρωμη. Του Τότσικα είναι η… παρδάλω.

Η κόρη μου δεν με παρακολουθεί στην τηλεόραση. Τι ενδιαφέρον να έχει μια δραματική σειρά για ένα παιδάκι 11 χρονών; Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο σπίτι για το ποιος έκανε στη δουλειά του τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Επαγγελματίες είμαστε.

Στον ΑΝΤ1 δεν υπήρχε μια αντίστοιχη πρόταση γιατί δεν κάνανε κάποιο σίριαλ που να μπορούσε να καλύπτει τη δική μου ηλικία και τη δική μου παρουσία. Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1 έτσι. Επαγγελματίας είμαι, πήγα σε ένα άλλο κανάλι, θα ξαναγυρίσω κάποια στιγμή στον ΑΝΤ1. Ενδεχομένως να κάνω βόλτα σε όλα τα κανάλια, αυτή είναι η δουλειά μας, να πηγαίνουμε και να ερχόμαστε».

«Δεν έκλεισε ο κύκλος, δεν έχει σταματημό αυτό, έχουμε κάθε τόσο μια γυναικοκτονία»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) η Μαριάννα Τουμασάτου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, λίγο μετά το ξέσπασμα της για τις φωτιές.

«Η “Βέρα στο δεξί” είναι σταθμός για εμένα γιατί εκεί γνω΄ρισα και τον άντρα μου. Ήταν μια πάρα πολύ ιδιαίτερη δουλειά. Με τον σύζυγό μου είμαστε η νύχτα και η μέρα και έτσι συμπληρωνόμαστε. Ελπίζω ότι με την κόρη μου έχω καλή σχέση, όταν μεγαλώσειθα μου πει. Δεν θέλω να είμαι φίλη μαζί της, θέλω να είμαι η μαμά της, να μη με φοβάται, να με εκτιμάει, να ζω για εκείνη και να είναι η ανάσα μου.

Δεν θεώρησε η υπουργός Πολιτισμού ότι δικαιούνται οι ηθοποιοί να τρώνε. Κάπως σκέφτηκε ότι ζούμε με τον αέρα. Δεν έβγαλε ούτε το επιδομα και το λέω με θυμό. Όταν μου παίρνουν τα δικαιώματά μου και μάλιστα χωρίς να το συζητήσουμε, όταν με θεωρούν τον τελευταίο τροχό, τότε θυμώνω. Κανείς από αυτούς δεν πείνασε, κανείς δεν σκέφτηκε αν το παιδί του έχει να φάει ή να πιει. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική βάση συνθηκών και προϋποθέσεων. Δεν μπορώ να γίνω πολιτικό πρόσωπο σαν αυτά που κοροϊδεύω. Μου έχει γίνει πρόταση αλλά τότε ήταν κόντρα με τη δουλειά μου.

Ο χώρος δοκιμάζεται χρόνια. Εμείς απλά είχαμε πιο πολύ θάρρος και επειδή έχουμε μάθει να εκθέτουμε τους εαυτούς μας, βγήκαμε μπροστά. Δηλαδή στην τράπεζα δεν υπάρχει διευθυντής που να έχει χουφτώσει την ταμεία; Στα νοσοκομεία δεν συμβαίνουν αυτά; Δεν πήρε την έκταση των υπόλοιπων επαγγελμάτων. Κάποιοι μαζεύτηκαν αλλά θα παραμείνουν μαζεμένοι; Δεν έκλεισε ο κύκλος, δεν έχει σταματημό αυτό, έχουμε κάθε τόσο μια γυναικοκτονία».