«Φοβήθηκα, νόμιζα ότι έπαθε καρδιά» - Συγκλονίζει η Μαρία Κορινθίου για την περιπέτεια του Γιάννη Αϊβάζη

«Αισθάνθηκα ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου και τον παράτησα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φοβήθηκα, νόμιζα ότι έπαθε καρδιά» - Συγκλονίζει η Μαρία Κορινθίου για την περιπέτεια του Γιάννη Αϊβάζη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε πριν λίγες μέρες ο αγαπημένος της σύζυγος, Γιάννης Αϊβάζης με τον κορωνοϊό, κατά τη νοσηλεία του στο Σωτηρία.

Τόσο η Μαρία Κορινθίου όσο και η κόρη της, Ισμήνη, βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό, ωστόσο το πέρασαν πολύ πιο ελαφριά από τον Γιάννη Αϊβάζη.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιάννη Αϊβάζη

«Βγήκε με έναν συνεργάτη και κόλλησε. Τη Δευτέρα γύρισα από τα γυρίσματα στον ΑΝΤ1 και δεν ήταν καλά. Φοβήθηκα. Ήταν κίτρινος. Νόμιζα ότι ήταν καρδιά. Τον πήγα στα έκτακτα περιστατικά, διαγνώστηκε με Covid και μετά τον πήγα στο Σωτηρία. Αισθάνθηκα ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου και τον παράτησα. Δεν με άφηναν.

Του Γιάννη του βγήκε σε εκνευρισμό. Είχε νεύρα εκείνη τη μέρα. Μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο. Ο Γιάννης φοβήθηκε μην τον διασωληνώσουν γιατί διασωλήνωσαν έναν δίπλα του. Εκείνη τη μέρα τα μάτια του ήταν χαμένα. Είναι άτιμος ο κορωνοϊός. Δεν ξέρεις αν θα κοιμηθείς και αν θα ξυπνήσεις με πνευμονία. Ο Γιάννης σοκαρίστηκε γιατί ο άνθρωπος είπε στη γυναίκα του ότι την χαιρετά.

Άκουσε μέχρι και τον ήχο της διασωλήνωσης. Ο συγκεκριμένος ήταν και ανεμβολίαστος. Στον θάλαμο του Γιάννη ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και βγήκε και πιο γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

"Ενός δίπλα μου μέσα σε δύο ώρες έγινε τόσο κρίσιμη η κατάστασή του που.." - Συγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης

Πολύ δύσκολες μέρες βίωσε ο Γιάννης Αϊβάζης, καθώς διαγνώσθηκε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για επτά ημέρες. Η νοσηλεία του κρίθηκε απαραίτητη καθώς διαπίστωσε ότι το οξυγόνο στο αίμα του μειωνόταν.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης (3/11) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και περιέγραψε την περιπέτεια του, από την οποία όμως βγήκε νικητής.

«Είναι ένα άτιμο πράγμα. Από εκεί που νομίζεις ότι είσαι άτρωτος και έχεις ξεμπερδέψει, ξαφνικά βρίσκεσαι στο χείλος του γκρεμού και παλεύεις να αναπνεύσεις. Χρειάστηκα οξυγόνο. Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος νομίζω θα ήταν δυσκολότερα. Η πιο σοφή απόφαση που έχω πάρει ήταν να εμβολιαστώ.

Έμεινα 7 μέρες στο νοσοκομείο. Το πιο συγκλονιστικό πράγμα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος που νοσεί είναι να ακούει δίπλα του έναν άλλον άνθρωπο να χαιρετάει τους δικούς του και να τους λέει ότι ίσως δεν σας ξαναδώ.

Οι άνθρωποι που μπαίνουν στο νοσοκομείο υπογράφουν κι εγώ υπέγραψα, μου ζήτησαν το τηλέφωνο της συζύγου μου και ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν δίπλα μου και μιλάγαμε, μέσα σε δύο ώρες έγινε τόσο κρίσιμη η κατάστασή του, έγινε χειρότερα και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν. Ουσία έχει η ζωή, ουσία έχει ότι ανά πάσα στιγμή αν δεν προστατευτούμε, αν δεν προσέξουμε, ακόμα και εμβολιασμένοι μπορεί να βρεθούμε στο χείλος του θανάτου. Ακόμα παλεύω για να μπορέσω να αναπνεύσω καλά. Ευτυχώς και η σύζυγός μου η Μαρία και η κόρη μου το πέρασαν πιο ελαφριά».