"Μάλλον ξεχνάς τι έχεις υπογράψει" - Η αποκάλυψη της Ελένη Μενεγάκη για το συμβόλαιό της στο MEGA

Χείμαρρος η παρουσιάστρια στην κουβέντα της με τον Σάββα Πούμπουρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια απρόσμενη αποκάλυψη για το συμβόλαιό της αλλά και του Σάββα Πούμπουρα έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/11) η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της ενώ μια επίσης αποκάλυψη έκανε πριν μερικές μέρες και για την Μικρή Μαρίνα.

Συγκεκριμένα, όσο ο Σάββας μαγείρευε, προσκάλεσε την Ελένη στο σπίτι του για να της κάνει το τραπέζι. Εκείνη τη στιγμή βέβαια η Ελένη Μενεγάκη παραπονέθηκε και του είπε πως συνεργάζονται τόσο καιρό αλλά της το πρότεινε τώρα.

Ο Σάββας είπε συγκεκριμένα: «Θέλω να σε έχω στα καλύτερα, και η γυναίκα μου είναι τυχερή και όσοι έρχονται στο σπίτι μου είναι και είσαι καλεσμένη όποτε θέλεις» με την παρουσιάστρια να απαντά: «Ε, τώρα μου τα λες. Άστα αυτά».

Τότε ο Σάββας σχολίασε: «Καλά έναν χρόνο εδώ θα είμαστε μαζί» και έτσι η Ελένη έκανε την αποκάλυηψη για το συμβόλαιο τους: «Έναν θα είμαστε; Μάλλον ξεχνάς τι έχεις υπογράψει, άντε πάω να φύγω πάω από την άλλη πλευρά για να μην προδίδουμε αυτά που κάνουμε και έχουμε, να τα μαθαίνουμε σιγά σιγά».

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το συμβόλαιο της στο MEGA

Με φόρεμα 269 ευρώ στα στούντιο του MEGA η Ελένη Μενεγάκη - Την κοιτούσαν όλοι

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει πως έχει ωραίο γούστο στη μόδα και επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της, αλλά και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της. Πρόσφατα λοιπόν, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα που προκάλεσε πανζουρλισμό.

Η παρουσιάστρια επέλεξε στην εκπομπή της ένα μίνι λεοπάρ slik φόρεμα, το οποίο συνδύασε με over the knee μαύρες μπότες, κάνοντας το σύνολο της ακόμη πιο εντυπωσιακό και αισθησιακό.

Το εν λόγω φόρεμα μπορείς να βρεις στην Zinni boutique και κοστίζει 269 ευρώ (βρε το εδώ)! Μπορείς άνετα να το φορέσεις σε κάποια επίσημη εμφάνιση σου, ακόμη και σε μια βραδινή βόλτα.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη έτυχε μια φορά να φοράει το ίδιο ρούχο και με την Κατερίνα Καινούργιου.