Γιώργος Αγγελόπουλος για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έχω γνωρίσει τα παιδιά της»

«Η Ντορέττα είναι αξιόλογη σε όλα της»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έχω γνωρίσει τα παιδιά της»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αφού μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε από το The Bachelor, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, μιλώντας μάλιστα με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη.

Η αλήθεια είναι πως κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι ζευγάρι ωστόσο όπως όλα δείχνουν ήταν απλές φήμες.

Πάντως ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξήγησε πως η Ντορέττα είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα και μία πολύ άξια μάνα, καθώς έχει γνωρίσει τα παιδιά της.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για την Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Η Ντορέττα είναι πολυτάλαντη. Είναι ένα κράμα ανθρώπου, έχει πολλά ταλέντα και την εκτιμώ πολύ. Την αγαπώ υπό μία έννοια γιατί ο τρόπος που συνεργαστήκαμε στην Κύπρο για παρουσίαση βραβείων, αλλά και από τις συζητήσεις που είχαμε, μου αρέσει πολύ η προσέγγισή της.

Είναι ένας άνθρωπος πολλά χρόνια στον χώρο και με μεγάλη εμπειρία σε αυτό που κάνει. Είναι πολύ άξια μάνα. Όλα αυτά τα χρόνια, έχω γνωρίσει τα παιδιά της, έχουμε κάνει σκι μαζί και νομίζω είναι αξιόλογη σε όλα της η Ντορέττα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την ερώτηση της δημοσιογράφου - Σηκώθηκε κι έφυγε κατευθείαν

Το παρών σε ένα φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργάνωσε ο Μάρκος Σεφερλής για τη στήριξη του μικρού Γιάννη Βολιώτη που θα υποβληθεί σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων έδωσε το βράδυ της Τετάρτης (30/9) ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” με την δημοσιογράφο Ελένη Ευσταθίου να τον ρωτά μεταξύ άλλων για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια.

Η ερώτηση αυτή φαίνεται πως προκάλεσε μια έντονη αμηχανία στον ίδιο, όπου απάντησε αμέσως μετά: «Είμαστε εδώ για τον Γιαννάκη” και αμέσως μετά σηκώθηκε έφυγε. Στο μεταξύ, ανακοινώθηκαν και κάποια ευχάριστα νέα για τον νικητή του Survivor 1.

 Ενοχλημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την ερώτηση της δημοσιογράφου