«Δεν μου ζήτησαν συγγνώμη» - Νέο "καρφί" Τσαλίκη και Γκουντάρα και Κάκκαβα

«Εγώ δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν μου ζήτησαν συγγνώμη» - Νέο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (13/11) ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στον ίδιο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Ναταλί Κάκκαβα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, με αφορμή την συνέντευξη που είχε δώσει το ζευγάρι στο Πρωινό, εξήγησε πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν ωστόσο περίμενε μία συγγνώμη, η οποία δεν ήρθε ποτέ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα

«Δεν έχω κακία με κανέναν άνθρωπο, συγχωρώ και καταλαβαίνω, το παράπονό μου είναι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Δεν μου έχουν ζητήσει “συγγνώμη”, δεν νομίζω ότι τη νιώθουν για να τη να ζητήσουν, αλλιώς θα το είχαν κάνει. Στενοχωριέμαι όταν φεύγω από το φως και εξηγώ τα αυτονόητα.

Εγώ δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ. Δεν είμαι ο τύπος ο απεγνωσμένος, ο δικομανής που τα κάνει αυτά. Ο ΣΚΑΪ τα κάνει αυτά στους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Καινούργιου για την κόντρα Γκουντάρα - Τσαλίκη: «Αν κάτι έχουν μεταφέρει κάτι στον Γιώργο φταίει ο...»

Μέσα από τη σημερινή (8/11) εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πάρει θέση στη μεγάλη κόντρα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει πως αν κάποιος πρέπει να πάρει το φταίξιμο, αυτός είναι ο ΣΚΑΪ.

Οι δυο τους τις τελευταίες εβδομάδες ανταλλάσσουν διαρκώς σχόλια ο ένας για τον άλλον, ενώ όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει "φως" στο να τα βρουν μεταξύ τους.

«Τον Γρηγόρη που γνωρίζω εγώ δεν θα το έκανε αυτό. Να πάει να πει για τον Τσαλίκη; Ο Γρηγόρης που γνωρίζω δεν θα το έκανε ποτέ. Εγώ τον περιμένω πώς και πώς. Αν θέλει πάω κι εγώ. Με τον Γρηγόρη έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές. Και πάλι ο Γιώργος δεν έχει άδικο για αυτό που μεταφέρει. Το λάθος είναι στον ΣΚΑΪ.

Αν πάω τώρα εγώ και πω στη διοίκηση του Alpha και πω μη φέρετε αυτή γιατί δεν μου αρέσουν τα μαλλιά της, θα πω εγώ ποιον θα πάρουν; Αυτά δεν γίνονται!

Αν κάτι έχουν μεταφέρει κάτι στον Γιώργο φταίει ο ΣΚΑΪ.

Έτσι όπως γνωρίζω τα κανάλια και τους ιδιοκτήτες δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο πουθενά. Κανένα άτομο δεν μπορεί να επηρεάσει τη διοίκηση ενός καναλιού. Μόνο – το έχουμε δει πιο παλιά- εάν ένα άτομο έχει προσωπική σχέση πολύ στενή με την ιδιοκτησία αλλά σε άσχημο βαθμό και καταλαβαίνετε ποιον εννοώ. Μόνο τότε στη ζωή μου έχω δει να επηρεάζει αρνητικά ότι “διώξε αυτόν, μην πάρεις εκείνον”», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.