Στροφή στην καριέρα - Ξανά στο Πανεπιστήμιο ο Βαλάντης

"Τώρα που βρήκα χρόνο αποφάσισα να το συνεχίσω και να πάρω το πτυχίο μου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στροφή στην καριέρα - Ξανά στο Πανεπιστήμιο ο Βαλάντης

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αποφάσισε να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος -που ξεφτίλισε πριν λίγες μέρες τον Γρηγόρη Πετράκο- δήλωσε πως πρόκειται να δώσει εξετάσεις για το πτυχίο του στην αισθητική και μάλιστα σκέφτεται να ανοίξει κι ένα στούντιο αισθητικής.

Η αποκάλυψη του Βαλάντη για τα νέα του σχέδια

«Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είχα δώσει εξετάσεις για να μπω το 1993 όπου και είχα περάσει πρώτος στην Αισθητική όπου και το συνέχισα για πέντε χρόνια. Τώρα που βρήκα χρόνο αποφάσισα να το συνεχίσω και να πάρω το πτυχίο μου.

Σκέφτομαι να ανοίξω ένα στούντιο αισθητικής. Με ενδιαφέρει και ο τομέας των καλλυντικών. Παλιά έβαφα τις συντρόφους μου. Το σωστό μακιγιάζ είναι να φαίνεται ότι δεν έχεις βαφτεί».

"Έσπασε" την σιωπή του για την υγεία του ο Βαλάντης - "Οι κρίσεις πανικού και η νοσηλεία μου συνέβησαν πριν..."

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (6/10) ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει πια διαψεύσει την σχέση του με την Πόπη Μαλλιωτάκη, αναφέρθηκε στην περιόδο που χρειάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια των ειδικών και να νοσηλευτεί.

«Οι κρίσεις πανικού και η νοσηλεία μου συνέβησαν πολύ πριν την τελευταία κακοποιητική μου σχέση. Όταν έκανα το πρώτο μου παιδί και δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα τότε και οικονομικά με την πρώτη μου σύντροφο.

Δεν υπήρχε συγκεκριμένο πρόβλημα απλά νοσηλεύτηκα γιατί δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση. Δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ όλα μαζί. Όταν βάλλεσαι από πάρα πολλά πράγματα, οικονομικά και επαγγελματικά, αρχίζεις να είσαι ευάλωτος και ίσως πιο νευρικός» είπε χαρακτηριστικά.