«Πρέπει να τελειώνει το θέμα με το #MeToo»

Η δήλωση γνωστού ηθοποιού που θα συζητηθεί...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πρέπει να τελειώνει το θέμα με το #MeToo»

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί του Σαββάτου (13/11) ο Γιώργος Ματαράγκας. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα προχώρησε σε μερικές δηλώσεις για το κίνημα Metoo που πρόκειται να συζητηθούν.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε πως πρέπει επιτέλους να σταματήσει να αναπαράγεται το ζήτημα του MeToo, το οποίο σχολίασε και ο Νίκος Απέργης.

Οι δηλώσεις του Ματαράγκα για το Metoo

«Θα πω δύο κουβέντες. Όλο αυτό μπήκαν μπροστά οι ηθοποιοί και το έκαναν κι είχε τεράστια απήχηση στον κόσμο. Άλλαξαν οι νόμοι και θα το σκεφτεί πια ο καθένας να κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά να σας πω πρέπει να τελειώνει αυτό.

Οι άνθρωποι που τα έκαναν είναι εκεί που είναι και ζούνε αυτό που ζούνε και τέλος. Τελείωσε. Δεν χρειάζεται να το αναπαράγουμε συνέχεια. Αν αυτοί οι δύο δεν ήταν γνωστοί, δεν θα μιλούσε κανείς για αυτούς. Πόσο πια θα μιλήσουμε; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεται. Αν βρεθούν κι άλλοι θα πάνε στην Δικαιοσύνη».

Metoo: «Όποιος δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας δεν έχει δικαίωμα να μιλάει»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (9/10) στην πρεμιέρα της παράστασης ο «Κήπος με τις Αλήθειες».

Ο γνωστός ηθοποιός -που πρόσφατα μίλησε και για τις πλημμύρες στην Φιλαδέλφεια- μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σεξουαλικές κακοποιήσεις στο θέατρο.

«Όποιος δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας δεν έχει δικαίωμα να μιλάει».

Για το αν θα επιστρέψει κάπου τηλεοπτικό είπε: «Οι πόρτες δεν έχουν κλείσει και επίσης ένας καλλιτέχνης δεν αυτοκαταργείται. Σε εισαγωγικά το καλό του Covid είναι ότι η τηλεόραση αναγκάστηκε να κάνει κάποιες καλές δουλειές γιατί ο κόσμος έμεινε μέσα».