Σοφία Μαριόλα: "Στην αρχή δεν συμπαθούσα τον Στράτο! Δεν τον είχα πολύ ψηλά"

"Η μαμά μου δεν με άφηνε να δω το “Σημάδι του Έρωτα”, ήμουν πάρα πολύ μικρή"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοφία Μαριόλα:

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» και τον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν μίλησαν το πρωί του Σαββάτου (13/11) η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου με αφορμή το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

Οι δηλώσεις Μαριόλα και Τζώρτζογλου

«Ο έρωτας τώρα είναι πιο έντονος. Είμαστε πιο ερωτευμένοι, πιο τρελαμένοι ο ένας για τον άλλο, όλα τα κάνουμε παρέα. Τα Σαββατοκύριακα κάνουμε κάποιες εξορμήσεις οπότε όλο αυτό σίγουρα δεν είναι μονότονο.

Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Τον έχω στα όπα – όπα με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Πρώτη φορά είδα τον Στράτο στην τηλεόραση να δω “Ιδιαιτέρα για Κλάματα” και δεν τον συμπαθούσα. Δεν τον είχα πολύ ψηλά. Ήμουν παιδάκι και είχα ταυτιστεί με τον ρόλο. Γνωρίζοντάς τον από κοντά, κατάλαβα ότι όλα ήταν ένας ρόλος.

Η μαμά μου δεν με άφηνε να δω το “Σημάδι του Έρωτα”, ήμουν πάρα πολύ μικρή».

«Μου έστελναν μηνύματα ότι η Σοφία είναι μαζί μου για τα λεφτά μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dakr βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα ενώ αποκάλυψε μερικά άσχημα μηνύματα που έχει λάβει.

«Νομίζω ένας ρόλος που πραγματικά το μετάνιωσα γιατί δεν είχα καταλάβει εκείνη την εποχή.. Το όχι μου ήταν για ένα σίριαλ που λεγόταν Αναστασία και πήραν τον Άλκη Κούρκουλο γιατί είναι εκπληκτική η σεναριογράφος κι ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα.

Είχαμε βάλει μπρος και θα έπαιζα σε μια κωμωδία με την πρώην γυναίκα μου Μαρία Γεωργιάδου, την Μια Υπέροχη Ζωή, δεν προλάβαινα και τα δύο. Στενοχωρήθηκα πολύ. Είχα τρελαθεί με τον ρόλο αλλά είχα δώσει τον λόγο μου στην Μαρία. Δεν μπόρεσα να βολέψω και τα δύο γιατί ήταν στο Mega. Δυστυχώς», είπε αρχικά για την απόφασή του να απορρίψει τον ρόλο στη σειρά Αναστασία.

Στην συνέχεια αποκάλυψε: «Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, παλιμπαιδισμό, τρέλα. Ότι με παντρεύτηκε για τα λεφτά μου και τους είπα “ελάτε να δείτε πόσα χρωστάω».