«Έχω αλλεργία στη βλακεία» - Ξέσπασε ο Αργύρης Πανταζάρας

«Αν ο άλλος δεν την καταλαβαίνει, δεν είναι δικό μου πρόβλημα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχω αλλεργία στη βλακεία» - Ξέσπασε ο Αργύρης Πανταζάρας

Ο Αργύρης Πανταζάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μίλησε έξω από τα δόντια. Μάλιστα κάποια στιγμή εξήγησε πως αυτό που δεν αντέχει καθόλου στις δουλειές που αναλαμβάνει είναι να συνεργάζεται με ατάλαντους.

O αγαπημένος ηθοποιός σε κάθε του συνέντευξη δεν μασάει τα λόγια του και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Πρόσφατα μάλιστα εξήγησε πως με όσα έγιναν στον χώρο του θεάτρου με το Me Too, αισθάνθηκε πως δε θέλει πλέον να δουλεύει στο θέατρο.

Οι δηλώσεις του Αργύρη Πανταζάρα

«Το μόνο που βάζω εγώ ως όρο είναι εξαιρετικές συνεργασίες, με ωραίους ανθρώπους, ταλαντούχους. Έχω τρομερή αλλεργία στους ατάλαντους. Παραλύω! Και στη βλακεία έχω γιατί είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία.

Έχω λάβει πολλή γενναιοδωρία από την οικογένειά μου για αυτό το λόγο την καταλαβαίνω. Αν ο άλλος δεν την καταλαβαίνει, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Δεν μπορείς να θωρακίσεις τη βλακεία και την κακία. Με βγάζει εκτός εαυτού. Αυτό που μπορεί να με ρίξει είναι όταν κάποιος αμφισβητεί τις προθέσεις μου», είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λένε πίσω από την πλάτη μου»

Μετά από τα ευχάριστα νέα που είχε ανακοινώσει , ο Αργύρης Πανταζάρας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την τηλεόραση και τα επαγγελματικά του σχέδια. Ερωτηθείς εάν παίρνει τοις μετρητοίς την άποψη του κόσμου για εκείνον, σημείωσε:

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λένε πίσω από την πλάτη μου. Δεν είναι δική μου ευθύνη τι εικόνα έχει ο άλλος για μένα. Για το τι νομίζει και το τι λέει, δεν ευθύνομαι εγώ». 'Eπειτα, εξήγησε με ποια κριτήρια επιλέγει να συμμετάσχει σε μία δουλειά, αλλά και γιατί απορρίπτει κάποιες επαγγελματικές προτάσεις.

«Κάθε φορά λέω κάποια "όχι" σε κάποιους ρόλους και εγχειρήματα. Δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις πεποιθήσεις. Έχει να κάνει με το τι σε ιντριγκάρει και τι σε απασχολεί τη δεδομένη στιγμή. Πολλές φορές λένε πως με τα "όχι" χτίζονται καριέρες. Με τα ισχυρά "ναι" φτιάχνεις τον δικό σου δρόμο», τόνισε και πρόσθεσε:

«Φέτος είπα "όχι" στην τηλεόραση, γιατί αυτή τη στιγμή έχω να επενδύσω πολύ ισχυρά στο θέατρο, στο σινεμά και θα σου έλεγα πως προετοιμάζω ένα έδαφος μελέτης, που αφορά τα επόμενα βήματά μου», σημείωσε για την επιλογή του να μην κάνει τηλεόραση φέτος και συμπλήρωσε:

«Θα τολμήσω να σου πω ότι με τα δικά μου πράγματα ο τζίρος ανεβαίνει πολύ περισσότερο. Έχω βρει έναν τρόπο, με τις δουλειές που επιλέγω, να ξεπερνάει ακόμα και αυτό που λες».