Σοφία Παυλίδου: «Δεν με ευχαρίστησε το γεγονός ότι εγώ μίλησα δύο φορές και αυτό δεν ήταν αρκετό»

Το σχόλιο της ηθοποιού για το περιστατικό ξυλοδαρμού της από γνωστό ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοφία Παυλίδου: «Δεν με ευχαρίστησε το γεγονός ότι εγώ μίλησα δύο φορές και αυτό δεν ήταν αρκετό»

Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend το μεσημέρι της Κυριακής (14/11). Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό ξυλοδαρμού της από γνωστό ηθοποιό και το διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου

Η μοναξιά είναι απολαυστική γιατί απολαμβάνω πια απενοχοποιημένα τον χρόνο μου. Πήγα σε ψυχολόγο για να καταφέρω να διαχειριστώ πώς ήθελα να χωρίσω. Είναι μακρινά όλα αυτά, γιατί έχουν περάσει έξι χρόνια.

Δεν με θυμώνει που το δικό μου περιστατικό δεν έγινε δεκτό από την κοινωνία μας γιατί δεν ήταν έτοιμη. Με χαροποιεί που τώρα άλλαξαν τα πράγματα. Δε με θυμώνει γιατί ούτε ήταν σκοπός μου να ξεκινήσω κάποιο κίνημα, ούτε μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο. Δέχτηκα μία δράση και είχα μία αντίδραση.

Δεν με ευχαρίστησε το γεγονός ότι εγώ μίλησα δύο φορές και αυτό δεν ήταν αρκετό γιατί έπρεπε να βγαίνω κάθε μέρα. Από τη στιγμή που δεν μιλούσα εγώ, δόθηκε βήμα στον θύτη και μιλούσε κι έλεγε –πέρα από τις ανακρίβειες- πράγματα τα οποία σήμερα δεν θα τα ακούγαμε.

Δεν ξέρω αν μου στοίχισε επαγγελματικά όλο αυτό. Δεν ξέρω πώς μπορεί να σκέφτεται ένας σκηνοθέτης ή παραγωγός. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία.

Δεν ξέρω αν θα φτάσει αυτή η καταγγελία στο ΣΕΗ. Γιατί τη στιγμή που σκεφτήκαμε να γίνει αυτό, ήταν η στιγμή που άλλες πολύ πιο δυνατές και ποινικά κολάσιμες υποθέσεις ήταν πολύ σοβαρές. Σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν το πρωτεύον. Σοκαριστήκαμε κι εμείς» κατέληξε η ηθοποιός, η οποία έκανε και μια νέα καταγγελία.

«Ο Χρήστος με υποστήριξε, στάθηκε δίπλα μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη ήταν πριν λίγο καιρό η Σοφία Παυλίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεσή της με τον Μάνο Παπαγιάννη και στην υποστήριξη που είχε από τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

«Δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα να πάρω τόσα μηνύματα με συγγνώμες. Τότε το δικό μου περιστατικό δεν φωτίστηκε, δεν ακούστηκε η γνώμη η δική μου, γιατί δεν είχα φιλοξενηθεί από τα μέσα. Αναγκάστηκα και μίλησα, αλλά μετά δόθηκε τόση διάσταση από την άλλη πλευρά» είπε για τα όσα είχαν συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τον συνάδελφό της.

Για τη Φάρμα είπε: «Η πανδημία με οδήγησε να πάρω μέρος για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να βρεθώ με κόσμο. Πήγα πολύ συνειδητά στη Φάρμα για να διασκεδάσω και να την απολαύσω. Όταν σταμάτησα να το αισθάνομαι, λέω δεν υπάρχει κανένας λόγος και αποχώρησα. Θέλω να κερδίσει ο Ντούπης, γιατί μας βοήθησε όλους από την αρχή για να επιβιώσουμε».

«Οι γιοι μου είναι πολύ προστατευτικοί απέναντί μου κι εγώ ως μαμά δεν φοβάμαι μην κακοπέσουν. Είναι δύο υπέροχα παιδιά και πιστεύω ότι θα έλξουν στη ζωή τους το καλό, γιατί εκπέμπουν το καλό», δήλωσε και συνέχισε: «Ο Χρήστος με υποστήριξε με κομψότητα και στάθηκε δίπλα μου, όπως ακριβώς το περίμενα. Όταν έχεις παιδιά με κάποιον και έχεις χωρίσει, οφείλεις να βάλεις στην άκρη όλα τα αρνητικά συναισθήματα και να έχεις μία καλή σχέση».