"Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα" - Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά στην Κάτια Ζυγούλη

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (14/11) ο Σάκης Ρουβάς, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, για όλα όσα έχουν βιώσει μαζί αλλά και να της εκφράσει την αγάπη του.

Έτσι λοιπόν, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε δύο κοινές τους φωτογραφίες και στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ για την καθημερινότητα, για τις δύσκολες στιγμές που τις κάνεις εύκολες, για το πρωινό σου χαμόγελο και τη γλυκιά σου καληνύχτα. Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα».

Οι φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη

Φωτογραφίες από το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς εδώ και πολλά χρόνια ζουν έναν όμορφο έρωτα. Έχουν χτίσει μια όμορφη οικογένεια την οποία ωστόσο, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που στα προφίλ τους στο Instagram μοιράζονται φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους.

Μάλιστα, έχουμε δει από δημοσιεύσεις τους και φωτογραφίες από το σπίτι τους. Τόσο από τον εσωτερικό, όσο και από τον εξωτερικό χώρο.

Ο εσωτερικός του χώρος είναι πολύ φωτεινός σε ροζ σομόν χρώμα, ενώ διαθέτει δυο ορόφους. Το σαλόνι τους έχει τεράστιο τζάκι, αλλά και μια μεγάλη βιβλιοθήκη. Τις εντυπώσεις ωστόσο "κλέβει" η κουζίνα η οποία είναι τεράστια και μοιάζει σαν αυτές στα πλούσια αρχοντικά.

Το οικόπεδο διαθέτει κήπο με πολλά λουλούδια και γκαζόν, κοτέτσι, μποστάνι, θερμοκήπιο, πισίνα, αλλά και γυμναστήριο. Με λίγα λόγια το σπίτι τους μοιάζε πιο πολύ με εξοχικό, δηλαδή είναι τελείως διαφορετικό με αυτό της Βίκυς Καγιά.