Δημήτρης Σταρόβας: Θρήνος στην κηδεία της μητέρας του - Σπαράζουν τα τελευταία λόγια του

"Σήμερα την αποχαιρέτησα για πάντα..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Σταρόβας: Θρήνος στην κηδεία της μητέρας του - Σπαράζουν τα τελευταία λόγια του

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Δημήτρης Σταρόβας κάθως χθες (13/11) έφυγε από την ζωή η μητέρα του. Η κηδεία της, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (14/11).

Η Ναταλί Κάκκαβα ήταν αυτή που αρχικά ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Σταρόβας δε θα βρίσκεται στο πλατό μιας και η αγαπημένη του μητέρα έφυγε από τη ζωή.

Ο ίδιος πριν λίγη ώρα προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα συλληπητήριά του.

Η ανάρτηση του Σταρόβα για τον θάνατο της μητέρας του

«Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι "έφυγα"»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί της Κυριακής (17/10) ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διάφορα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί ανά καιρούς για εκείνον.

Μάλιστα, περιέγραψε ένα δημοσίευμα που έφερε μεγάλη αναστάτωση στην πρώην σύζυγό του, καθώς από τον τίτλο πίστεψε πως πέθανε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση με υπέρογκο ποσό από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Top Chef.

«Κάποιες φορές κάποιοι ξεπερνούν τα όρια. Δε μπορεί να γράφεις "Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Σταρόβας" για να πάρεις το click, και μέσα αναφέρει ότι έληξε μια συνεργασία. Με πήρε η πρώην γυναίκα μου στις 3 τα ξημερώματα.

Δεν μου έγινε πρόταση για το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για το τι θα γίνει με το YFSF. Όταν πέρασε ο καιρός άρχισα να παίρνω τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι εννοείται. Αλλά τελικά δεν εννοείται τίποτα. Δεν ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά, δεν ενδιαφέρομαι και εγώ άλλο τόσο», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταρόβας.