"Ράγισαν" τα πεζοδρόμια της Γλυφάδας - Με αθλητικό παντελόνι και peep toe παπούτσι η Μαρίνα Πατούλη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Λίγο πριν κάνει την εκρηκτική εμφάνιση στο πλατό του J2us με το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς (δείτε εδώ βίντεο) η Μαρίνα Πατούλη εθεάθη με φίλη της στα σοκάκια της Γλυφάδας να απολαμβάνει τον περίπατό της και εννοείται πως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και την απαθανάτισε.

Η κυρία Πατούλη επέλεξε ένα athleisure σύνολο με ψηλοτάκουνα peep toe για τη βόλτα της.

Η Μαρίνα Πατούλη στην Γλυφάδα

Μαρίνα Πατούλη Γλτφάδα

«Ο νέος μου έρωτας δεν είναι ανακοινώσιμος...»

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στην παρουσίαση του βιβλίου «Το Χάδι του Αγγέλου» της Καρμέλας Κατσαμένη και έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα προσωπικά της και συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο να την δούμε με κάποιον σύντροφο στο μέλλον.

«Το συγκεκριμένο έργο απευθύνεται στις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί από τα παιδικά τους χρόνια και έχουν τραυματικές εμπειρίες στη διάρκεια της ζωής τους. Κάθε γυναίκα σε κάποιες φάσεις της ζωής της μπορεί να περάσει κάποιες πιέσεις. Το σύμπαν επιφυλάσσει για κάθε άνθρωπο ένα βάλσαμο, πάντα θα υπάρξει κάποια στιγμή της ζωής μας που θα βρούμε το άλλο μας μισό και θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει», ανέφερε αρχικά.

«Τις σκοτεινές πλευρές της προσωπικής μου ζωής τις διαχειρίστηκα διαβάζοντας και παρακολουθώντας σεμινάρια αυτοβελτίωσης. Στην πορεία αυτή παίζει ο περίγυρος και το κοινωνικό περιβάλλον», συνέχισε.

«Ο νέος μου έρωτας δεν είναι ανακοινώσιμος… Πλάκα κάνω! Άλλωστε ο μεγάλος έρωτα της ζωής μου είναι ο γιος μου Αλέξανδρος», αποκάλυψε. «Είμαι έτοιμη να βρω το άλλο μου μισό γιατί έχω επαναπροσδιορίσει τη ζωή μου».

«Το παρελθόν είναι παρελθόν και θα πρέπει να βλέπουμε το μέλλον», είπε στη συνέχεια διαψεύδοντας τις φήμες επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη.