Γιώργος Πατούλης: «Είδα την Μαρίνα στο J2US και....»

«Μια ζωή 35 ετών ολοκληρώθηκε, έκλεισε ένας κύκλος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Πατούλης: «Είδα την Μαρίνα στο J2US και....»

Δηλώσεις στην κάμερα του ALPHA έκανε ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μίλησε για την πρώην σύζυγό του Μαρίνα, την έκδοση του διαζυγίου της, αλλά και την εμφάνιση της στο πλατό του J2US όπου έβαλε "φωτιά" στην πίστα με το κατακόκκινο φόρεμα της.

«Μια ζωή 35 ετών ολοκληρώθηκε, έκλεισε ένας κύκλος. Είμαστε κοντά για το παιδί μας, για τη ζωή μας και πάμε παρακάτω. Την είδα τη Μαρία στο J2US και τη θαύμασα», τόνισε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο επίθετό του, το οποίο το έχει κρατήσει η πρώην και επίσημα σύζυγός του: «Αν το τιμά, που το τιμά, δεν έχω κανένα θέμα».

Όσα είπε αναλυτικά ο Γιώργος Πατούλης για την Μαρίνα

Χαμός στο twitter για την Μαρίνα Πατούλη

Τον απόλυτο χαμό επικράτησε η απρόσμενη εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο (13/11) live του J2US, η οποία από εδώ και πέρα θα συμμετέχει κανονικά στο σόου, έχοντας για παρτενέρ της τον ταλαντούχο Στέλιο Διονυσίου.

Από την έναρξη κιόλας του (13/11) J2US, ο Νίκος Κοκλώνης είχε αποκαλύψει πως θα δούμε αρκετές εκπλήξεις και μια από αυτές θα ήταν η άφιξη ενός νέου ζευγαριού, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς πως πρόκειται για την Μαρίνα.

Η ίδια όπως κάθε φορά έτσι και τώρα εμφανίστηκε με ένα φοβερό κόκκινο φόρεμα και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Μετά την εμφάνισή τους, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι για απόψε έχουν ασυλία!

Μάλιστα, η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, αποκαλύπτοντας πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία για το διαζύγιό τους και πως είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω.

Όπως ήταν αναμενόμενο, την ώρα που ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το όνομα της, επικράτησε πανζουρλισμός στα social media και ιδίως στο Twitter, με τους χρήστες να την αποθεώνουν για τα καλά!