Μεγάλωσε, ψήλωσε, ομόρφυνε κι άλλο - Η νέα φωτογραφία του γιου της Ζυγούλη και του Ρουβά

Στην παραλία μαζί με την μητέρα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγάλωσε, ψήλωσε, ομόρφυνε κι άλλο - Η νέα φωτογραφία του γιου της Ζυγούλη και του Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι τους), που αποτελείται από τους ίδιους και τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Το Σάββατο, η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε μια φωτογραφία από την βόλτα στην παραλία με τον μικρό της γιο, Απόλλωνα. Με ένα υπέροχο κείμενο εξέφρασε τις σκέψεις της και έδειξε την ευγνωμοσύνη της προς την ζωή.

Η ανάρτηση της Κάτιας Ζυγούλη

«Ο Απόλλων απλά παίζει. Η φωτογραφία αυτή πάει την σκέψη μου πιο μακριά. Σε όλες εκείνες τις στιγμές, που ενώ ένας υπέροχος κόσμος απλώνεται γύρω μας, εμείς μένουμε εγκλωβισμένοι στις σκέψεις μας. Το μήνυμα της ημέρας: Σηκώστε τα μάτια ψηλά και κοιτάξτε όλες τις ομορφιές γύρω σας», έγραψε στην σχετική λεζάντα.

"Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα"

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (14/11) ο Σάκης Ρουβάς, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, για όλα όσα έχουν βιώσει μαζί αλλά και να της εκφράσει την αγάπη του.

Έτσι λοιπόν, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε δύο κοινές τους φωτογραφίες και στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ για την καθημερινότητα, για τις δύσκολες στιγμές που τις κάνεις εύκολες, για το πρωινό σου χαμόγελο και τη γλυκιά σου καληνύχτα. Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα».