Νικολέττα Ράλλη υπέρ της Μπέττυς Μαγγίρα: «Όταν γυρίστηκε το τρέιλερ η Καινούργιου…»

«Μα πραγματικά ποιος τις δημιουργεί αυτές τις ίντριγκες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη υπέρ της  Μπέττυς Μαγγίρα:  «Όταν γυρίστηκε το τρέιλερ η Καινούργιου…»

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί από το απόγευμα της Κυριακής 14/11 σχετικά με το τρέιλερ της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης βλέπουμε κάθε πρωί την Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι υποστήριξαν πως στο συγκεκριμένο τρέιλερ η ίδια φαίνεται να σατιρίζει το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου με τις συνεργάτιδές της στο Παρίσι. Έτσι λοιπόν, η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να πάρει θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη

«Λοιπόν, κουκλάκια μου ζωγραφιστά. Μιας και έχω εμπειρία λόγω δουλειάς, το έχω τρέιλερ που λέτε, του “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, έχει γυριστεί 100% στο τέλος της εκπομπής της Παρασκευής όπως συνηθίζεται να κάνουν αρκετές εκπομπές μετά το πέρας τους, για να το έχουν έτοιμο για την επόμενη.

Εάν τσεκάρετε τα ρούχα του τρέιλερ και της εκπομπής της Παρασκευής. Βάζω και στοίχημα ότι θα είναι τα ίδια. Πράγμα που σημαίνει ότι η Κατερίνα δεν θα είχε κάνει καν Check in για Παρίσι. Μα πραγματικά ποιος τις δημιουργεί αυτές τις ίντριγκες».

Νικολέττα Ράλλη - Ανάρτηση

Ανάρτηση - Νικολέττας Ράλλη

Η αναφορά της Καινούργιου στο περιστατικό με την Μαγγίρα - «Κατινιά μεν και αυτό, αλλά...»

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην τηλεόραση, ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία πήρε την θέση της όταν η πρώτη αποχώρησε από το OPEN. Όλα ξεκίνησαν, λόγω ενός ρεπορτάζ που πρόβαλλαν για το χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, χωρίς να αναφέρουν το όνομα της, μιας και το κανάλι έχει ασκήσει βέτο να μην κάνουν αναφορά στο πρόσωπο της.

Η κόντρα όμως αυτή συνεχίστηκε! Με ένα trailer η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα χλεύασε το ταξίδι που πραγματοποίησε η ξανθιά παρουσιάστρια στο Παρίσι, μαζί με τις φίλες της. Το γεγονός μάλιστα αυτό, έφερε το ξέσπασμα της μέσω του Instagram.

Σήμερα λοιπόν 15/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα, αρχικά έχασε το λόγια της, μιας και διανύει μια αρκετά δύσκολη περίοδο, ειδικά στα προσωπικά της, μιας και ο χωρισμός με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη φαίνεται πως είναι οριστικός.

«Με ρωτάτε για τα σκουλαρίκια μου και με ρωτάτε αν τα πήρα από το Παρίσι. Ξέρετε τι; Είναι παλιά, τα έχω χρόνια, είναι vintage!», είπε αρχικά και λίγο μετά έχασε τα λόγια της καθώς αντί να πει πως περνάει σε διαφημίσεις είπε:
«Πάμε στο 14700. Όχι λάθος, στο 14700 δεν πάμε, πάμε σε διαφημίσεις, δεν είμαι καλά!».