Εξελίξεις με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Η ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Η ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον

Τον τελευταίο καιρό επικρατεί μεγάλη αγωνία για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι είναι αυτό που την ταλαιπωρεί. Μάλιστα, ακύρωσε και την τελευταία δημόσια εμφάνισή της δημιουργώντας ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «απογοητευμένη» που δεν θα παραστεί στην εκδήλωση, κάτι που θα σηματοδοτούσε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση αφότου έγινε γνωστό πριν μερικές εβδομάδες πως χρειάστηκε να περάσει μια νύχτα σε νοσοκομείο.

Ο Μπόρις Τζόνσον σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ρωτήθηκε για την Βασίλισσα Ελισάβετ και αποκάλυψε ποια είναι η κατάστασή της μετά την συνάντησή τους.

Η ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

«Ξέρω ότι όλοι θα θέλουν να προσφέρουν τις καλύτερες ευχές τους στη μεγαλειότητά μας, τη βασίλισσα και ήθελα απλώς να καθησυχάσω τους πάντες, λέγοντας ότι είδα από κοντά την βασίλισσα την περασμένη εβδομάδα και είναι πολύ καλά. Δεν χρειαζόταν να το πω, αλλά ήθελα να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Αγγλίας.

Βασίλισσα Ελισάβετ Μπόρις Τζόνσον

Χαρές στο Buckingham - Νέο δισέγγονο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τη βασιλική οικογένεια καθώς η Πριγκίπισσα Βεατρίκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υπέροχο κοριτσάκι, το βράδυ του Σαββάτου (18/9).

Η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από μία λιτή ανακοίνωση στα social media και όλα αυτά, λίγο καιρό μετά την γέννηση της κόρης της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι.

«Η βασιλική υψηλότητα Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ασφαλή άφιξη της κόρης τους το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στις 23.42, στο Chelsea & Westminster Hospital του Λονδίνου.

Το μωρό ζυγίζει 2.812 γρ. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες του νέου μωρού έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την υπέροχη φροντίδα τους.

Η Βασιλική Υψηλότητα και το παιδί της πάνε καλά και το ζευγάρι ανυπομονεί να παρουσιάσει την κόρη του στον μεγάλο αδελφό της Christopher Woolf», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας.