Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Σαμπάνης

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Σαμπάνης

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον αγαπημένο Γιώργος Σαμπάνης, μιας και όπως ανακοίνωσε το κέντρο που εμφανίζεται, ο γνωστός τραγουδιστής, όπως και ο Νίκος Οικονομόπουλος πριν λίγο καιρό, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως ήταν επόμενο, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο αναβλήθηκε για την ασφάλεια όλων μέχρι να ξεπεράσει τον ιό.

Η ανακοίνωση του κέντρου που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Η προγραμματισμένη πρεμιέρα του Έναστρον για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου αναβάλλεται λόγω νόσησης του Γιώργου Σαμπάνη. Ο Γιώργος έχοντας ολοκληρώσει πλήρως τον εμβολιασμό του διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Σεβόμενοι την υγεία όλων τηρούμε τα προκαθορισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν οριστεί από τους ειδικούς για την ασφάλεια όλων μας και ετοιμαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε σύντομα τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα ημερομηνία πρεμιέρας θα οριστεί σύντομα.

Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που ήδη δείξατε στο πρόγραμμα που ετοιμάζουμε και ζητάμε την κατανόησή σας για αυτή την αναβολή.

Ευχόμαστε σε όλους υγείας και σύντομα θα βρεθούμε».

Γιώργος Σαμπάνης κορωνοϊός

Το ξέσπασμα του Γιώργου Σαμπάνη

Στο Cosmoradio 95,1 μίλησε πρόσφατα ο Γιώργος Σαμπάνης, με την εκπομπή Πάμε Δανάη να παίζει το πρωί της Τετάρτης (29/9) την συνέντευξή του.

Ο γνωστός τραγουδιστής -που συγκίνησε με την κίνησή του για τους πυρόπληκτους- προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και περιλαμβάνουν πράγματα για την προσωπική του ζωή τα οποία δεν ισχύουν.

«Ας με πάρουν τουλάχιστον ένα τηλέφωνο αν δουν αν ισχύει ότι έχω σχέση, δηλαδή για όνομα του Θεού. Δεν μπορεί να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Άλλαξε θέμα, άσ΄το» τόνισε ο τραγουδιστής.