Άλλος άνθρωπος η Ραφαέλα έναν μήνα μετά από την αποχώρησή της από το GNTM 4

Η τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Ραφαέλα έναν μήνα μετά από την αποχώρησή της από το GNTM 4

Την Ραφαέλα Ροδινού την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 4 καθώς όταν αποφάσισε να ακολουθήσει το τηλεοπτικό ταξίδι της μόδας είχε εμφανιστεί με μακριά, ράστα μαλλιά.

Μάλιστα, το μοντέλο είχε δείξει εξαρχής πως ήταν πρόθυμη να κάνει τα πάντα προκειμένου να πάει αρκετά μακριά στον διαγωνισμό αφού όταν ήρθε το επεισόδιο της μεταμόρφωσης η Ραφαέλα Ροδινού ήταν από τις διαγωνιζόμενες που υπέστη την μεγαλύτερη αλλαγή. Από την άλλη, στους χρήστες του Twitter δεν είχε αρέσει καθόλου η αλλαγή.

Μπορεί να μην έκατσε αρκετό καιρό μιας και στα μέσα Οκτωβρίου η ίδια αποχώρησε από το GNTM 4. Ωστόσο, μέσα στους τελευταίους μήνες η ίδια έχει αλλάξει ριζικά το look της όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ραφαέλας Ροδινού

"Πιέστηκα πάρα πολύ ψυχολογικά! Είναι ένα ριάλιτι το οποίο..."

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Ραφαέλα Ροδινού, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το φετινό GNTM. Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ψυχολογική πίεση που δέχθηκε στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις της Ραφαέλας από το GNTM 4

«Περίμενα να αποχωρήσω τόσο νωρίς. Η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που έφυγα ήταν η στιγμή που ψυχικά δεν άντεχα άλλο και δεν θέλω να λέω ψέματα. Πιέστηκα πάρα πολύ ψυχολογικά. Είναι ένα ριάλιτι το οποίο, μέσα στο παιχνίδι, κατάλαβα ότι ενώ είναι πολύ ωραίο πρότζεκτ δεν μου ταιριάζει το κομμάτι του ριάλιτι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μ’ αρέσει να αγχώνομαι.

Υπάρχει μια τρομερή πίεση την οποία δεν την είχα υπολογίσει σε αυτό τον βαθμό. Εννοείται πως υπάρχει μέσα στο σπίτι ψυχολόγος και είναι πολύ φίλος μου, κάθε μέρα ζήταγα και πήγαινα σε αυτόν. Είδα αρκετές συμπεριφορές μέσα στο σπίτι που δεν μου ταίριαζαν και δεν θα έκανα παρέα μαζί τους».