Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγαν "πώς είσαι έτσι μωρή"»

«Κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης βγαίνουν και με “χτυπάνε” συνέχεια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγαν

Σούσουρο επικρατεί ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Νίκο Μουτσινά. Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» αποφάσισε να πάρει θέση τόσο την Δευτέρα 15/11, όσο και σήμερα 16/11 να στηρίξει δημόσια τον στενό της φίλο.

Έτσι λοιπόν, η ίδια προσπάθησε να διαφοροποιήσει το bullying από αυτό που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς καθημερινά με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει υποστεί bullying για την εξωτερική εμφάνιση. Που μπορεί να θέλω να βγαίνω με βλεφαρίδα και καλοχτενισμένη και ακόμα και τώρα υπάρχουν κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, που βγαίνουν και δίνουν συνεντεύξεις για εμένα.

Μένουν ακόμα στην εμφάνισή μου και με “χτυπάνε” συνέχεια. Αυτό που κάνει ο Νίκος δεν είναι κακό. Δεν έχει εμπάθεια. Bullying είναι αυτό που έχουν κάνει σε εμένα.

Το “πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες”, ενώ είμαι μια παρουσιάστρια που αυτή τη στιγμή κλείνω 18 χρόνια. Όλοι μένουν στη βλεφαρίδα και στις πλαστικές και με σχολιάζουν κυρίες που δεν έχουν κάνει πλαστικές…».

Η αναφορά της Καινούργιου στο περιστατικό με την Μαγγίρα - «Κατινιά μεν και αυτό, αλλά...»

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην τηλεόραση, ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία πήρε την θέση της όταν η πρώτη αποχώρησε από το OPEN. Όλα ξεκίνησαν, λόγω ενός ρεπορτάζ που πρόβαλλαν για το χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, χωρίς να αναφέρουν το όνομα της, μιας και το κανάλι έχει ασκήσει βέτο να μην κάνουν αναφορά στο πρόσωπο της.

Η κόντρα όμως αυτή συνεχίστηκε! Με ένα trailer η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα χλεύασε το ταξίδι που πραγματοποίησε η ξανθιά παρουσιάστρια στο Παρίσι, μαζί με τις φίλες της. Το γεγονός μάλιστα αυτό, έφερε το ξέσπασμα της μέσω του Instagram.

Σήμερα λοιπόν 15/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα, αρχικά έχασε το λόγια της, μιας και διανύει μια αρκετά δύσκολη περίοδο, ειδικά στα προσωπικά της, μιας και ο χωρισμός με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη φαίνεται πως είναι οριστικός.

«Με ρωτάτε για τα σκουλαρίκια μου και με ρωτάτε αν τα πήρα από το Παρίσι. Ξέρετε τι; Είναι παλιά, τα έχω χρόνια, είναι vintage!», είπε αρχικά και λίγο μετά έχασε τα λόγια της καθώς αντί να πει πως περνάει σε διαφημίσεις είπε:
«Πάμε στο 14700. Όχι λάθος, στο 14700 δεν πάμε, πάμε σε διαφημίσεις, δεν είμαι καλά!».