Καινούργιου: «Όταν είδα το σχόλιο του μπαμπά μου στο Instagram, πήρα τηλέφωνο και του λέω...»

«Είναι μορφωμένος άνθρωπος, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο και ξεκατινιάζεται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καινούργιου: «Όταν είδα το σχόλιο του μπαμπά μου στο Instagram, πήρα τηλέφωνο και του λέω...»

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Μπάρκουλη για την Δέσποινα Βανδή με σκοπό να υπερασπιστεί τον γιο της, Νίκο, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον μπαμπά της και στην ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο Instagram, κάτω από το trailer της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, που σατίρισε το ταξίδι της στο Παρίσι.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αντιδράσει με το που συνειδητοποίησε τι συνέβη και πως τον πήρε άμεσα τηλέφωνο για να του πει να σταματήσει αυτό που κάνει.

Η συνομιλία της Καινούργιου με τον μπαμπά της

«Το έκανε από την αγάπη της για το παιδί της. Ξαναλέω για τον μπαμπά μου, ο οποίος έχει ανοίξει Instagram... Είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο, έχει και ωραίο λόγο και ξαφνικά έχει αρχίσει να ξεκατινιάζεται στο Instagram. Όταν το συνειδητοποίησα τον πήρα τηλέφωνο και του λέω "συγνώμη τι κάνεις; Μπαίνεις και σχολιάζεις στα Instagram άλλων εκπομπών; Έχεις βάλει και μια φωτογραφία 30 χρόνια πριν". Και μου λέει "εγώ; Όχι, όχι, όχι!». Και μου λέει "εε στενοχωριέμαι για σένα που στενοχωριέσαι. Και του λέω "δεν στενοχωριέμαι, εσύ σταμάτα να το κάνεις αυτό!», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγαν "πώς είσαι έτσι μωρή"»

Σούσουρο επικρατεί ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Νίκο Μουτσινά. Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» αποφάσισε να πάρει θέση τόσο την Δευτέρα 15/11, όσο και σήμερα 16/11 να στηρίξει δημόσια τον στενό της φίλο.

Έτσι λοιπόν, η ίδια προσπάθησε να διαφοροποιήσει το bullying από αυτό που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς καθημερινά με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει υποστεί bullying για την εξωτερική εμφάνιση. Που μπορεί να θέλω να βγαίνω με βλεφαρίδα και καλοχτενισμένη και ακόμα και τώρα υπάρχουν κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, που βγαίνουν και δίνουν συνεντεύξεις για εμένα.

Μένουν ακόμα στην εμφάνισή μου και με “χτυπάνε” συνέχεια. Αυτό που κάνει ο Νίκος δεν είναι κακό. Δεν έχει εμπάθεια. Bullying είναι αυτό που έχουν κάνει σε εμένα.

Το “πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες”, ενώ είμαι μια παρουσιάστρια που αυτή τη στιγμή κλείνω 18 χρόνια. Όλοι μένουν στη βλεφαρίδα και στις πλαστικές και με σχολιάζουν κυρίες που δεν έχουν κάνει πλαστικές…».