Κόλαφος ο Λέφας κατά του Φιλιππίδη: «Εγώ είμαι ήσυχος στο σπιτάκι μου, κοιτάω τα παιδιά μου»

Τον αποστόμωσε....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Λέφας κατά του Φιλιππίδη: «Εγώ είμαι ήσυχος στο σπιτάκι μου, κοιτάω τα παιδιά μου»

Στην εκπομπή Love it μίλησε ο Γιώργος Λέφας και απάντησε στα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον ίδιο μέσω του δικηγόρου του στο Πρωινό, όπου ανέφερε πως τα κάνει όλα αυτά (δείτε τι είχε αποκαλύψει) για λίγα λεπτά διασημότητας, καθώς ο ίδιος δεν είχε παραπονεθεί ποτέ για την συνεργασία τους.

Η απάντηση του Λέφα στον Φιλιππίδη

«Τους ρωτάω, και τον κ. Δημητρακόπουλο και τον Φιλιππίδη, πώς ένας άνθρωπος που επέλεξε κάποια στιγμή στην ακμή της καριέρας του να φύγει από αυτό το χώρο και να συνταξιοδοτηθεί πώς λοιπόν ζητάει αυτός ο άνθρωπος δημοσιότητα μέσω της συνέντευξης για τον Φιλιππίδη. Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν είχα καμία σχέση μαζί του», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όφειλα να το κάνω γι’ αυτά τα κορίτσια, για τα οποία τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση για την ανδρεία τους και το σθένος τους. Γιατί μην ξεχνάμε ότι τα κορίτσια δεν είναι σαν και εμένα, είναι εργαζόμενες, εγώ είμαι ήσυχος στο σπιτάκι μου, μαγειρεύω, κοιτάω τα παιδιά μου και όλα αυτά τα πράγματα. Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέατρο».

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του Φιλιππίδη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 16/11 καλεσμένος στην εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο ίδιος, αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, την Ελπίδα Νίνου, η οποία δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση με όσα έχουν προηγηθεί τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε κάνει έκκληση στον Γιώργο Λέφα προκειμένου να την βοηθήσει με την κατάσταση καθώς ήταν εκτός ελέγχου.

«Είμαι ένας από τους ανθρώπους που ήμουν στη ζωή του Πέτρου και δε σταμάτησα ποτέ να συναντιέμαι μαζί του, ακόμη και όταν δε δουλεύαμε. Και με τη σύζυγό του ήμασταν φίλοι και πολύ συχνά τη συμβούλευα. Δε θέλω να επεκταθώ σε πολύ προσωπικά θέματα.

Η Ελπίδα δεν κατηγορείται για κάτι. Και εγώ έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ασφαλώς και δε μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση ένας άνθρωπος που ο σύζυγος του είναι προφυλακισμένος και η ίδια προσπαθεί να δικαιολογήσει με κάθε τρόπο πράγματα που κατά την άποψή μου είναι αδικαιολόγητα.

Και μένα ο Πέτρος με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω. Όταν έφτασα στην Εισαγγελία έμαθα πως είμαι μάρτυρας υπεράσπισης. Ζήτησα να μη χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης. Ο Εισαγγελέας με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας».