Δύσκολες ώρες για τη Βασίλισσα Ελισάβετ - «Κανείς δεν μπορεί να επιβραδύνει τον χρόνο»

Το σπαρακτικό μήνυμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τη Βασίλισσα Ελισάβετ - «Κανείς δεν μπορεί να επιβραδύνει τον χρόνο»

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της, μίλησε στους ηγέτες της Εκκλησίας για την απουσία της από τη Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας, εκεί όπου ως υπέρτατη Κυβερνήτης της Εκκλησίας της Αγγλίας παρευρισκόταν πάντα μαζί με τον πρόσφατα εκλιπόντα σύζυγό της Πρίγκιπα Φίλιππο, Δούκα του Εδιμβούργου.

Το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ

«Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έχουν περάσει πάνω από 50 χρόνια από τότε που ο Πρίγκιπας Φίλιππος και εγώ παρευρεθήκαμε στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση της Γενικής Συνόδου…. Κανείς από εμάς δεν μπορεί να επιβραδύνει το πέρασμα του χρόνου, και ενώ συχνά εστιάζουμε σε όλα όσα έχουν αλλάξει στα ενδιάμεσα χρόνια, πολλά παραμένουν αμετάβλητα, συμπεριλαμβανομένου του Ευαγγελίου του Χριστού και των διδασκαλιών του.

Για τους ανθρώπους της πίστης, τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα, με άνευ προηγουμένου περιορισμούς στην πρόσβαση της δημόσιας λατρείας. Για πολλούς, ήταν μια περίοδος άγχους, θλίψης και κούρασης.

Ωστόσο, το Ευαγγέλιο έφερε ελπίδα, όπως έκανε στους αιώνες. Επίσης, η Εκκλησία προσαρμόστηκε στη νέα πραγματικότητα της πανδημίας του κορονοϊού και συνέχισε τη διακονία της, συχνά με νέους τρόπους, όπως οι ψηφιακές μορφές λατρείας».

Βασίλισσα Ελισάβετ υγεία

Χαρές στο Buckingham - Νέο δισέγγονο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τη βασιλική οικογένεια καθώς η Πριγκίπισσα Βεατρίκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υπέροχο κοριτσάκι, το βράδυ του Σαββάτου (18/9).

Η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από μία λιτή ανακοίνωση στα social media και όλα αυτά, λίγο καιρό μετά την γέννηση της κόρης της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι.

«Η βασιλική υψηλότητα Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ασφαλή άφιξη της κόρης τους το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στις 23.42, στο Chelsea & Westminster Hospital του Λονδίνου.

Το μωρό ζυγίζει 2.812 γρ. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες του νέου μωρού έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την υπέροχη φροντίδα τους.

Η Βασιλική Υψηλότητα και το παιδί της πάνε καλά και το ζευγάρι ανυπομονεί να παρουσιάσει την κόρη του στον μεγάλο αδελφό της Christopher Woolf», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας.