"Είχα χάσει τον..." - Συγκλονίζει ο Stan με την εξομολόγησή του στον αέρα του ΑΝΤ1

Όλα όσα αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/11) ο Stan. Ο γνωστός τραγουδιστής που βίωσε μια σημαντική απώλεια πρόσφατα, μίλησε μεταξύ άλλων για μια περίοδο που είχε χάσει τον εαυτό του.

Η αποκάλυψη του Stan

«Είχα χάσει τον εαυτό μου σε μια περίοδο που δεν μπορούσα να τον μαζέψω. Όλα αυτά ήταν μάθημα, πήρα το μάθημά μου και πλέον μπορώ να αντεπεξέλθω καλύτερα σε καταστάσεις.

Είχα ανθρώπους δίπλα μου που μου χτύπησαν καμπανάκια αλλά γενικότερα αν δεν φας χαστούκια στη ζωή δεν μπορείς να μάθεις εύκολα. Αν δεν το καταλάβεις μια φορά έχει και συνέχεια.Μου αρέσει να ασχολούμαι με το σπίτι.

Το καζανάκι όταν χαλάσει στο σπίτι βάζω χέρι. Αυτά τα χούγια ήταν του πατέρα μου, τον έβλεπα μεγαλώνοντας και έλεγα να του μοιάσω».

Επική η ατάκα της Μάρας Μεϊμαρίδη για τον Stan: «Δεν ήξερα την...»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA, κατά την διάρκεια του J2US. Η ίδια μίλησε για το ταίρι της Stan ενώ οι δηλώσεις της ήταν άκρως "καυτές". Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε "λυγίσει" on air για το χωριό της που κάηκε εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 2/10, οι δυο τους εμφανίστηκαν για δεύτερη φορά στην σκηνή του φαντασμαγορικού show. Το τηλεοπτικό ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι της Μαρινέλλας, «Τη βραδιά μου απόψε μη μου τη χαλάς», με την ίδια να αφήνει άφωνους κριτές και τηλεθεατές.

Στην συνέχεια η Μάρα Μεϊμερίδη μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον coach της Stan δηλώνοντας: «Δεν τον ήξερα. Δεν ήξερα την ύπαρξη του παιδιού. Δεν ήξερα κάποιον ονόματι Stan. Δεν με ενδιαφέρει μπορώ και μόνη μου, δεν χρειάζομαι και κάποιον άλλον δίπλα».

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ανάλογες δηλώσεις καθώς πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει σε κλάματα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Κλονίστηκε η πίστη μου για τη θρησκεία».