Ποιος είναι πρωινιάτικα: Ξανά εκτός εκπομπής η Μπέττυ Μαγγίρα - Εξελίξεις με την υγεία του συζύγου της

"Είναι απομονωμένος"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ποιος είναι πρωινιάτικα: Ξανά εκτός εκπομπής η Μπέττυ Μαγγίρα - Εξελίξεις με την υγεία του συζύγου της

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε εκτός της εκπομπής της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», καθώς ο ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης, είναι βρέθηκε στον κορωνοϊό, μια αποκάλυψη που έκανε το πρωί της Τρίτης (16/11).

Η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε μεταξύ άλλων πως έχουν απομονώσει τον Δημήτρη Μαζή σε ένα δωμάτιο και πως περνάει τον ιό μέχρι στιγμής με ήπια συμπτώματα, ενώ κανένας άλλος ακόμα δεν έχει κολλήσει.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα

«Σήμερα βγήκα από την τραπεζαρία. Αν τα καταφέρω και στολίσω, αύριο θα βγω μπροστά από το δέντρο. Είμαστε μια χαρά. Η υπόλοιπη οικογένεια είμαστε σούπερ, τον έχουμε απομονώσει από την πρώτη στιγμή.

Είναι απομονωμένος. Του αφήνουμε το δισκάκι έξω από δωμάτιο και ανοίγει ο καημένος με μάσκα να το πάρει στα γρήγορα. Έτσι πρέπει να ζεις όταν είναι στο ίδιο σπίτι κάποιος που νοσεί. Είναι μια χαρά ο Δημήτρης. Δεν είχε συμπτώματα, πάρα πολύ ήπια. Δεν έχει βήχα, ούτε πυρετό μην το ματιάσω» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

"Δεν είμαι απλά έξαλλη..." - Εξωφρενών η Μπέττυ Μαγγία με τον σύζυγό της στον αέρα του OPEN

Τα παράπιονά της δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια η Μπέττυ Μαγγίρα προς τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη στον αέρα μάλιστα της (12/11) εκπομπής.

Με αφορμή ένα βίντεο το οποίο είχε δημοσιεύσει η Ιωάννα Μαλέσκου και βλέπουμε στο πλάι τον νέο της σύντροφο, Κωνσταντίνο Δανιά να την τραβάει με drone, η παρουσιάστρια βγήκε από τα ρούχα της, μιας και κάτι παρόμοιο δεν της έχει κάνει ποτέ ο αγαπημένος της.

«Αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Αυτή η κοπέλα που έχει ένα σύντροφο ούτε ένα χρόνο και την τραβάει με drone. Δεν είμαι απλά έξαλλη, δε θα βγω από τα ρούχα μου, δε θέλω να μου φέρεται ένα ηρεμιστικό να το πιω…. Εγώ 20 χρόνια τώρα με τον Μάζη, ούτε ένα drone; Δημήτρη μου…δεν το περίμενα… 20 χρόνια…

Του δίνω κινητό να με τραβήξει μια φωτογραφία – τραβάει ωραίες φωτογραφίες αυτό του το αναγνωρίζω -και βαριέται και αυτή η κοπέλα είναι δυο μήνες, πόσο είναι με αυτόν και την τραβάει με drone; Εγώ πως θα φύγω να πάω σπίτι μου; Ποια θετικά να κρατήσω;».