Η Βίκυ Κάβουρα "πετσόκοψε" την Κατερίνα Λιόλιου - «Δεν ξέρω ποια είναι αυτή...»

Η απάντηση της τραγουδίστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor 5 για να βρίσκεται ανάμεσα στους 4 άνδρες που θα μπουν στο παιχνίδι. Μέσα στην συζήτηση ωστόσο, "πετσόκοψε" την Κατερίνα Λιόλιου, αφού είπε πως δεν γνωρίζει ποια είναι.

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις για πράγματα όμως που δεν με ενδιαφέρουν. Εμένα με ενδιαφέρει να παίξω σε σειρά. Είμαι ηθοποιός, αυτό είναι που μ’ αρέσει και το έχω σπουδάσει».

Όταν όμως η δημοσιογράφος τόνισε πως "η Κατερίνα Λιόλιου είπε ότι της πρότειναν 5.000 ευρώ" απάντησε πως: «Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα και τι της είπαν. Δεν μου πρότεινε ποτέ κανείς λεφτά γιατί δεν δέχθηκα να συνεχίσω την κουβέντα για να φτάσουμε στο θέμα των χρημάτων».

Να διευκρινίσουμε ωστόσο, πως 5.000 ευρώ η Κατερίνα Λιόλιου θα έπαιρνε από την Φάρμα και όχι από το Survivor όπως ανέφερε η δημοσιογράφος.

Η απάντηση της Λιόλιου στην Κάβουρα

«Δεν θέλω να ξεκινήσω κάποια ίντριγκα, παιδιά, συγνώμη. It’ s ok! Δεν θέλω να ξεκινήσω καμία ίντριγκα. Είναι όλα τέλεια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λιόλιου, όταν η εκπομπή την συνάντησε με σκοπό να δώσει την απάντηση της.

Ο σύντροφος της Κατερίνας Λιόλιου

Σε σχέση είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η αποκάλυψη έγινε από την On time με πληροφορίες της Σπυριδούλας Τριάντου. Συγκεκριμένα, είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου η οποία συμμετέχει στο J2US και η τελευταία της εμφάνιση της ήταν "καυτή".

Μάλιστα το ζευγάρι την περασμένη βδομάδα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σάκης Αρσενίου και έκατσαν στα πίσω τραπέζια του μαγαζιού. Οι πληροφορίες της εφημερίδας τους θέλουν επίσης να είναι αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς γνωρίζονται εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ το καλοκαίρι επισκέφτηκαν και τη Μύκονο διαψεύδοντας ωστόσο τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι. Ωστόσο ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, καθώς στο Περιστέρι έδειχναν να είναι πολύ κοντά και όχι φιλικά.

Σε σχέση Κατερίνα Λιόλιου Δημήτρης Κεχαγιάς