Γιώργος Βελισσάρης: "Τώρα έχουμε τη Σοφία… Πώς την λένε την κοπέλα;" - Έντονη αμηχανία στο Happy Day

Ξέχασε το όνομα της Δανέζη παρόλο που βρίσκονται στο ίδιο σχήμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Βελισσάρης:

Έντονη αμηχανία επικράτησε με τις δηλώσεις του Γιώργου Βελισσάρη στην κάμερα του Happy Day όταν ρωτήθηκε για την Σοφία Δανέζη, η οποία πρόκειται να αντικαταστήσει την Αγγελική Ηλιάδη στο μουσικό σχήμα του Vegas Live Stage λόγω της συμμετοχής της στην Φάρμα.

Το σχόλιο του Βελισσάρη για την Δανέζη

«Τώρα έχουμε τη Σοφία… Πώς την λένε την κοπέλα;», είπε ο Γιώργος Βελισσάρης, «Την Σοφία Δανέζη, συγγνώμη. Αλλάξαμε, έγιναν όλα πολύ γρήγορα αυτά.

Αν είχα πρόβλημα με τη μαρκίζα; Πάντα τελευταίος έμπαινα. Στη μαρκίζα ήμουν πάντα τελευταίος. Από τέταρτο όνομα και πίσω».

Ο Γιώργος Βελισσάρης και η Super Κική επιστρέφουν στα lives του J2US

Αυτό το Σάββατο 20/11 ένα ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US θα επιστρέψει στα παλιά του λημέρια, έπειτα από ψηφοφορία που πραγματοποίησε η εκπομπή Super Κατερίνα. Έχοντας μπει στο show ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι, ακόμη ένα μετά την αποχώρηση του μπαίνει ξανά στην "μάχη" τους τραγουδιού.

Κώστας Φραγκολιάς με Μαντώ, Δημοσθένης Τζουμάνης με Γιώτα Γρίβα και Σάσα Σταμάτη με Θέμη Αδαμαντίδη, βγήκαν πρώτοι εκτός ψηφοφορίας.

Στη συνέχεια, αποκλείστηκαν η Ελένη Βουλγαράκη με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, με τη Super Kiki και τον Γιώργο Βελισσάρη να είναι το ζευγάρι που τελικά επιστρέφει στο J2US, αφήνοντας εκτός τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Συγχαρητήρια παιδιά! ⭐️⭐️⭐️ @super_kikii & @giorgosvelissarisofficial Ραντεβού το Σάββατο στις 20:00 στον @alphatv με τον @nkoklonis #J2US #AlphaTv

Posted by Just the 2 Of Us on Wednesday, November 17, 2021