Κατερίνα Στικούδη: Ντυμένος με επωνυμίες από πάνω μέχρι κάτω ο μικρό της μπέμπης - Δείτε φωτογραφίες

Τα δωράκια που έλαβε για τον μικρό Βύρωνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Στικούδη: Ντυμένος με επωνυμίες από πάνω μέχρι κάτω ο μικρό της μπέμπης - Δείτε φωτογραφίες

Η Κατερίνα Στικούδη σπανίως πλέον κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς φαίνεται η καθημερινότητά της πλέον είναι φουλ έξτρα! Η τραγουδίστρια πριν ένα μήνα σχεδόν έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη και είναι ξετρελαμένη!

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα από τα δώρα που έλαβε για τον μικρό (δείτε εδώ πως θα τον ονομάσουν) και η αλήθεια είναι πως ξετρελαθήκαμε! Adidas, nike, jordan ήταν κάποιες από τις μάρκες που φάνηκαν.

Είναι όλα τόσο μικροσκοπικά και γλυκούλια...

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη instagram

Κατερίνα Στικούδη δώρα
Κατερίνα Στικούδη μωρό

«Ήμουν άτυχη στον τοκετό, ήταν δύσκολος»

Εδώ και λίγο καιρό η Κατερίνα Στικούδη ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μιας και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, το οποίο ήρθε για να συμπληρώσει την οικογένειά της με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στo OK! μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό της καθώς και για την απόφασή της να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ζεις αυτό που φανταζόσουν;

Νομίζω ότι δεν μπορείς να το φανταστείς. Προσπαθώ να είμαι εγκρατής όταν περιγράφω αυτό που βιώνω, γιατί υπάρχει κόσμος εκεί έξω που δεν μπορεί να κάνει ένα παιδάκι. Δεν θα ήθελα μέσα από τους δικούς μου συναισθηματισμούς να κάνω ανθρώπους να αισθάνονται περίεργα.

Μα μπορούμε να είμαστε ενοχικοί με την ευτυχία;

Σίγουρα όχι, αλλά έτσι το έχω δει εγώ.

Διαβάστε τις δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη στο okmag.gr