Άφωνοι στο Πρωινό: "Βόμβα" - "Χωρίζουν ακόμη δεν τα έφτιαξαν;"

«Πληροφορίες λένε ότι δημιουργήθηκε μία ένταση στο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνοι στο Πρωινό:

Ένα ρεπορτάζ στάθηκε αφορμή για να ανάψουν "φωτιές" στο Πρωινό. Συγκεκριμένα, σχολίασαν τις φήμες που θέλουν ζευγάρι που τα έφτιαξε πρόσφατα και έχει απασχολήσει πολύ, να τσακώθηκε σε έξοδο του και να χωρίζει.

To ρεπορτάζ που άφησε άφωνους τους πάντες στο Πρωινό

Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη που μέχρι πρόσφατα έδειχναν να είναι πολύ ερωτευμένοι. Ωστόσο, περιοδικό τους θέλει να έχουν τσακωθεί και να βρίσκονται στο τέλος της σχέσης που δεν κατάφερε καλά καλά να ξεκινήσει.

«Χωρίζει η Βανδή με τον Μπισμπίκη; Ακόμα δεν τα έφτιαξαν και χωρίζουν; Βόμβα;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Γρηγόρη Μπάκα να αναφέρει πως «σύμφωνα με πληροφορίες μιλάμε για τον πρώτο τους καβγά».

«Ποιες είναι οι πληροφορίες; Όχι όχι τώρα… Ποιος το λέει; Έδωσαν συνέντευξη;» ήταν η αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

«Θα δίναμε συνέντευξη ότι έχουμε τσακωθεί ρε Φαίη;» απάντησε γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας. «Τους είδαν περαστικοί στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που πήγαν να πιουν τον καφέ τους. Το ρεπορτάζ μεταδίδω» απάντησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Μπορείς να μου πεις από ποιο περιοδικό, ποια εφημερίδα ή ποιο site το ξεκίνησε όλο αυτό; Εσύ έχεις πληροφορίες γι’ αυτό;» συνέχισε η παρουσιάστρια. «Εγώ δεν έχω ρεπορτάζ, έχω πληροφορίες. Πληροφορίες ότι δημιουργήθηκε μία ένταση» ανταπάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Η είδηση που κυκλοφόρησε για την Βανδή πριν τον τσακωμό με τον Μπισμπίκη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, στον ALPHA σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεκινήσει ένα αγαπημένο μουσικό show, το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο λόγος για το The Chart Show, το οποίο στο παρελθόν παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού. Μάλιστα η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο show έχει συνδεθεί άρρηκτα με το όνομα της έμπειρης παρουσιάστριας. Ωστόσο, μιας και η Ναταλία Γερμανού μάλλον θα αναλάβει το The Secret Song, το The Chart Show θα πάει στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι και σχετική με το θέμα λόγω της ιδιότητάς της ως τραγουδίστρια.

Δέσποινα Βανδή The Chart Show