Σάστισε η Ελένη Μενεγάκη με τον καλεσμένο της - "Μη μου μιλάς έτσι, δεν μπορώ"

Είχε να τον συναντήσει 2 χρόνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάστισε η Ελένη Μενεγάκη με τον καλεσμένο της -

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης, το μεσημέρι της Πέμπτης (18/11). Μάλιστα, η παρουσιάστρια σάστισε μόλις την είδε, μιας και είχε να τον συναντήσει εδώ και δύο χρόνια ενώ σοκαρισμένη έμεινε και με την αποκάλυψη της χθεσινής της καλεσμένης.

Η συνάντηση Μενεγάκη - Κακούρη

Η Ελένη Μενεγάκη αρχικά είπε: «Πριν από καιρό κλείσαμε να έχουμε έναν άνθρωπο που έχω να τον δω δυο χρόνια και πολύ τον εκτιμώ…. Και να αυτή είναι η στιγμή, τώρα ότι αυτή η στιγμή κάθεται μετά από μία χθεσινή σκηνή, όπου πρωταγωνιστεί με την τηλεοπτική του σύζυγο, ερωτική σκηνή δηλαδή που λες τι γίνεται με αυτό το ζευγάρι; Έχουν γίνει τα μύρια στη ζωή τους και… αυτοί ζουν τον έρωτά τους! Τι να πω ρε Λεωνίδα Κακούρη»

«Τι άλλο να πεις! Πόσο γλυκιά είσαι» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος μιλούσε χαμηλόφωνα, με τη παρουσιάστρια να λέι: «Μη μου μιλάς έτσι, δεν μπορώ! Οι φωνές μας μας επηρεάζουν! Δυνάμωσε τη φωνή σου, για βγάλε μου τη… Όταν μου την βγάζεις βαθιά και κάπως έτσι με πας αλλού…».

"Τα παιδιά φοβούνται" - Σοκαρισμένη στο αέρα της εκπομπής της

Συγκλονισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη με την υπόθεση στο Βόλο, σύμφωνα με την οποία ένα κοριτσάκι 8 χρονών κακοποιούνταν σεξουαλικά για δυο χρόνια από τον παππού της.

Η παρουσιάστρια σχολίασε το εν λόγω γεγονός στην σημερινή (18/11) της εκπομπής και θέλησε μεταξύ άλλων να εκφράσει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της.

«Το “σοκάρει” πια μου φαίνεται ότι είναι πολύ απλό να το λέμε. Καμιά φορά βλέπουμε τις ειδήσεις και λες “δε μπορεί". Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνει κάτι σαν καμπάνια ενημέρωσης γι΄αυτά τα θέματα. Για το πως ένας γονιός μπορεί να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί του γιατί απ’ ότι λένε όσοι ασχολούνται με αυτά τα θέματα, όταν έχουμε τέτοια περιστατικά είναι στο πολύ κοντινό περιβάλλον της οικογένειας. Όχι πάντα, συνήθως.

Εμείς ως γονείς χρειαζόμαστε ενημέρωση πως να καταλαβαίνουμε το παιδί μας πριν φτάσει να μας μιλήσει που μπορεί να μη μιλήσει και ποτέ. Τα παιδιά φοβούνται. Είναι πολύ εύκολο να τα παρασύρει κάποιος ειδικά αν είναι στο κοντινό περιβάλλον και να τους πει ότι δεν πρέπει να μιλήσουν. Εμείς είναι το θέμα τι κάνουμε. Πως θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε πιο γρήγορα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει να μας βοηθήσουν να βλέπουμε πράγματα που ίσως δε δίνουμε καμία σημασία».