Σοφία Βογιατζάκη: «Αν είχα παιδί θα ήταν κακομαθημένο, θα ήθελα να...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοφία Βογιατζάκη: «Αν είχα παιδί θα ήταν κακομαθημένο, θα ήθελα να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά. Επίσης η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε και την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η γνωστή ηθοποιός είχε αναφερθεί και για την απώλεια της μητέρα της, καθώς είχε αποκαλύψει πως πλέον δεν είναι τίποτα πια το ίδιο χωρίς εκείνην.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη

«O κόσμος στον δρόμο μου λέει όμορφα πράγματα για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα. Γελάμε πολύ στα γυρίσματα της σειράς. Δεν θα ξεχάσω που μας πρόσθεσαν μια ατάκα και κάναμε 45 λεπτά να την πούμε από τα γέλια.

Είμαι αληθινή, μόνο για σοβαρά προβλήματα υγείας πρέπει να στεναχωριόμαστε, η μεγαλύτερη περιουσία είναι οι άνθρωποι που είναι διπλά μας. Δεν υπάρχει πιο κομβικό σημείο και πιο δύσκολη στιγμή από την απώλεια της μητέρας μου. Η μητέρα μου δεν έχει φύγει την κουβαλάω, αλλά δεν την βλέπω.

Για την υιοθέτηση ενός παιδιού είπε: « Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί, αν είχα παιδί θα ήταν κακομαθημένο, θα ήθελα να υιοθετήσω όμως. Και στην συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: Μου αρέσει η τηλεόραση και «μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση, αλλά δεν νομίζω πως θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο».

Ποιος είδε την Σοφία Βιογιατζάκη και δεν την φοβήθηκε - «Αυτό είναι ανθρωποφαγικό, τρελό, τραγικό»

Την Σοφία Βογιατζάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του Happy Day. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς με αφορμή τις καταγγελίες και ξέσπασε, ειδικά κατά συναδέλφων της.

«Δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό που γίνεται στην τηλεόραση και στο Instagram και στο Facebook. Δηλαδή είναι πολύ μεγάλη ευθύνη το να βγεις, να έχεις δημόσιο βήμα και να πεις την γνώμη και την άποψη σου», ανέφερε αρχικά.

«Όχι, αγάπη μου. Οι ηθοποιοί δεν είμαστε για να λέμε την γνώμη και την άποψη μας επί παντός επιστητού. Οι ηθοποιοί είμαστε για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Ξαφνικά όλοι βγαίνουμε, κρίνουμε όλοι την γνώμη όλων, την άποψη όλων και κουνάμε τα δαχτυλάκια ο ένας στον άλλον. Αυτό είναι ανθρωποφαγικό, τρελό, τραγικό», συνέχισε.

«Στα social media μπορεί ο καθένας να βγει και να γράψει ότι θέλει και έχουμε καταλήξει σε τι; Όλο αυτό κάνει καλό στο θέατρο;» ολοκλήρωσε η ηθοποιός που έκραξε τον Αλέξη Γεωργούλη.