Μπούκαρε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και λαχτάρισε - "Δεν σε περίμενα"

"Κόκκαλο" η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπούκαρε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και λαχτάρισε -

Τον Θανάση Πάτρα υποδέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/11) η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της. Ωστόσο, η είσοδος του στο πλατό ξάφνιασε την παρουσιάστρια, η οποία νωρίτερα είχε αναφερθεί στον Γιάννη Λάτσιο.

«Χαίρομαι πολύ Ελένη που σε βλέπω από κοντά. Έχω πολλά χρόνια να σε δω τηλεοπτικά. Και μπορώ να σου πω ότι έχω και άγχος. Αλήθεια σου λέω» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

Από την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη του σχολίασε: «Πλάκα μου κάνεις τώρα; Εσύ δεν είχες άγχος πριν από δυο βδομάδες που μπήκες τρέχοντας στο καμαρίνι μου, ήρθες μέσα και μου λες “Ελένη ευχαριστούμε, τι ωραία”. Και έμεινα και εγώ παγωτό, δε σε περίμενα έτσι όπως μπήκες με φόρα».

Η είσοδος του Πάτρα στο πλατό που ξάφνιασε την Μενεγάκη

"Τα παιδιά φοβούνται" - Σοκαρισμένη στο αέρα της εκπομπής της

Συγκλονισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη με την υπόθεση στο Βόλο, σύμφωνα με την οποία ένα κοριτσάκι 8 χρονών κακοποιούνταν σεξουαλικά για δυο χρόνια από τον παππού της.

Η παρουσιάστρια σχολίασε το εν λόγω γεγονός στην χθεσινή (18/11) της εκπομπής και θέλησε μεταξύ άλλων να εκφράσει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της.

«Το “σοκάρει” πια μου φαίνεται ότι είναι πολύ απλό να το λέμε. Καμιά φορά βλέπουμε τις ειδήσεις και λες “δε μπορεί". Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνει κάτι σαν καμπάνια ενημέρωσης γι΄αυτά τα θέματα. Για το πως ένας γονιός μπορεί να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί του γιατί απ’ ότι λένε όσοι ασχολούνται με αυτά τα θέματα, όταν έχουμε τέτοια περιστατικά είναι στο πολύ κοντινό περιβάλλον της οικογένειας. Όχι πάντα, συνήθως.

Εμείς ως γονείς χρειαζόμαστε ενημέρωση πως να καταλαβαίνουμε το παιδί μας πριν φτάσει να μας μιλήσει που μπορεί να μη μιλήσει και ποτέ. Τα παιδιά φοβούνται. Είναι πολύ εύκολο να τα παρασύρει κάποιος ειδικά αν είναι στο κοντινό περιβάλλον και να τους πει ότι δεν πρέπει να μιλήσουν. Εμείς είναι το θέμα τι κάνουμε. Πως θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε πιο γρήγορα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει να μας βοηθήσουν να βλέπουμε πράγματα που ίσως δε δίνουμε καμία σημασία».