Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκινεί με την ανάρτησή της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκινεί με την ανάρτησή της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναμένεται να βρεθεί το πρωί του Σαββάτου 19/11 στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Η είδηση έγινε γνωστή στον προσωπικό λογαριασμό της Σίσσυς Χρηστίδου. Δείτε επίσης εδώ το νέο επαγγελματικό βήμα της Ιωάννας.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Αύριο το πρωί, στο πλατό του @xamogelakaipali θα βρίσκεται η @paliospirou.joanna. Αυτό το φωτεινό πλάσμα που δίδαξε σε όλους μας δύναμη, μου έκανε την τιμή να μπω στο σπίτι της, να δω τη ζωή της, να μιλήσω με τους δικούς της ανθρώπους και να μάθω, μαζί με εσάς, όσα βίωσε η ίδια και όσοι την αγαπούν, από την πρώτη εκείνη στιγμή μέχρι και σήμερα…

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη ζεστή αγκαλιά της, την οικειότητά της, το φως της.
Δεν θα ξεχάσω την προσφώνηση «Σισσάκι», το απαλό της άγγιγμα στο χέρι μου, το τηλεφώνημα που ζήτησε να κάνει…

Δεν θα ξεχάσω όμως ούτε, τη στιγμή που θα μου δείξει για πρώτη φορά τα γυμνά της χέρια, καρπούς και μπράτσα, στα οποία δεν έχουν μείνει ούτε καν οι φλέβες πια..

Ούτε πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την δυσωδία του βιτριολιού, όταν θα ανοίξει την σακούλα με τα κουρελιασμένα απομεινάρια της ημέρας εκείνης, ή τις στάχτες που θα πέσουν σαν μαύρο πυκνό χιόνι κάτω, όταν θα τα σηκώσει..
Τις αμέτρητες μάσκες και τα γεμάτα φάρμακα και κρέμες κουτιά…

Δεν θα ξεχάσω την εκκωφαντική αλήθεια που δέχτηκε να μοιραστεί μαζί μας.. Αύριο θα έρθει εκείνη στο δικό μας «σπίτι». Σας περιμένω λοιπόν να την υποδεχτούμε… Να κάνουμε αυτό το ταξίδι στη ζωή της όλοι μαζί.

Γιατί το κορίτσι αυτό, μπορεί να βρίσκεται πίσω από μια μάσκα, όμως δεν κρύφτηκε ποτέ… Ιωάννα σ´ ευχαριστώ..
Για όλα ♥️».

Έκλεψε όλα τα βλέμματα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την δίκη

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της πραγματοποιήσε το βράδυ της Δευτέρας (1/11) η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την Έφη, η οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών.

Η Ιωάννα ήταν καλεσμένη από την Αννίτα Ναθαναήλ στην Εβδομάδα Μόδας, στο Ζάππειο, με την δεύτερη να περπατάει στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου.

Ο Χάρης Σιανίδης δημοσίευσε μάλιστα και μερικά στιγμιότυπα μαζί με την Ιωάννα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως βλέπουμε, η Ιωάννα επέλεξε να φορέσει μια φοβερή ολόσωμη φόρμα, με τα μαλλιά της να είναι κάτω ισιωμένα και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε όλα τα βλέμματα!